Stílusos és prémium alapdarabok: FOG Essentials

Az FOG ESSENTIALS alapdarabjai hűen tükrözik az alapító, Jerry Lorenzo stílusát. A kényelmes és lezser pólók, pulóverek, hosszú- és rövidnadrágok szabása jellemzően oversized, azaz túlméretezett - ezzel együtt arányos és kiegyensúlyzott megjelenésű. Az anyaghasználatuk mindig igazán prémium - ez látható és tapintható is.

Minden ruha végtelenül letisztult megjelenésű, csak a márkajelzés található meg rajtuk. Az első szezonok darabjain nagy ESSENTIALS felirat található, az újabb darabon már ezek is jóval kisebbek, szinte csak jelzésértékűek.


Ez tovább erősíti azt az érzést, ami miatt annyian szeretjük a FOG Essentials ruhákat: egyáltalán nem hivalkodóak, épp hogy visszafogottságával és összhatásával vonzza magára a tekinteteket.

Mivel alapvetően melegítőkről beszélünk, van bennük egy érzékelhető sportos hatás, de egyáltalán nem performance, hanem inkább casual look az eredmény.

A színválasztásban szinte csak a bézs, föld és egyéb természetesen színek játszanak. Egy-egy szett minden eleme (hoodie, póló, hosszúnadrág, short) létezik az adott színállásból, így igazán összepasszoló szetteket tudsz összeállítani.

SZETTBEN JOBB ÁRON KAPHATOD MEG!

Ha budapesti üzletünkben vagy a webshopunkban együtt veszel Light Oatmeal, String, vagy Limo (fekete) hoodie-t és nadrágot, akkor a nadrág árából 20% kedvezményt kapsz!
Webshopos rendelésnél használd a termékleírásokban feltüntetett kódokat a kosárban, üzletben vásárlás esetén fizetés előtt pedig jelezd, hogy a FOG Essentials szett kedvezményt szeretnéd igénybe venni!
A kedvezmény a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes. Az ingyenes szállítást kivéve más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe.

A FEAR OF GOD ATYJA: Jerry Lorenzo

A márka alapítója Jerry Lorenzo kosaras volt, majd váltott a fashion iparba. A Fear of God (FOG) márkát 2013-ban alapította. Bár Lorezno maga híres nevekkel és márkákkal kollaborált, a Fear of God mégis teljesen független maradt - és egyre nagyobb népszerűségre tett szert. A prémium árazáshoz prémium kialakítás és stílus párosult, ennek köszönhetően szinte minden szezon azonnal sold out lett.

True to Sole - Essentials - 02

F.O.G. ESSENTIALS

Lorenzo 2018-ban mutatta be a Fear of God ESSENTIALS (vagy röviden F.O.G. ESSENTIALS) néven új almárkáját. Ebben a FOG kollekciók egyszerűsített változatai elérhetőbb (bár még mindig prémium) áron voltak elérhetők. Ezzel a fiatalabb közönséget célozta meg és ez is nagy siker lett.

Válaszd bátran bármelyik terméket, az ESSENTIALS által kínált ruhák mindegyike tökéletesen uniszex!

TRENDTEREMTŐ

A FOG Essentials sikere nyomán sok designer és fast fashion márka is elkezdte piacra dobni hasonló stílusú alapdarabjait, de egy klasszikus ESSENTIALS póló vagy hoodie anyaghasználatával, szabásával, letisztult és prémium összhatásával azonnal kiszúrható!

Ezek hogy tetszenek?