Ugrás a tartalomra
True-to-Sole-Custom-Air-Force-1-Giveaway-Header

Tervezz és nyerj egy custom Air Force 1 sneakert!

A fehér Nike Air Force 1 egy igazi klasszikus, főleg a fehér színállása. Bár már 1982 óta velünk van a sziluett, most népszerűbb, mint valaha. Egy custom Air Force 1 tökéletes lehetőség, hogy kitűnj a tömegből: a Dobi Designs és a True to Sole közös nyereményjátékában most ilyen custom Air Force 1 Low sneakert tervezhetsz meg - a legjobb tervet pedig el is készítjük!

Itt megtalálod a letölthető sablonokat és utána már szabadjára engedheted a kreativitásodat!

True-to-Sole-Custom-Air-Force-1-Giveaway-AF1True-to-Sole-Custom-Air-Force-1-Giveaway-AF1True-to-Sole-Custom-Air-Force-1-Giveaway-AF1

Indulhat a tervezés!

Csinálhatod telefonon, gépen, kinyomtathatod és színezheted - ezt a részt teljesen rád bízzuk! Ami nagyon fontos, hogy kizárólag a cipő felületére festhető dolgokat tervezzetek, mert hozzá- vagy rávarrni, vagy egyéb módosításokat nem tudunk kivitelezni.

Küldd el!

A kész művedet (személyenként csak egyet!) küldd el a marketing@truetosole.hu e-mail címre 2021. július 11. éjfélig. A levélbe mindenképpen írd bele a lábméretedet és ha akarsz, akkor írhatsz hozzá kis sztorit is!

Örülünk neki, ha művedet megosztod Insta Storyban is, taggeld a @truetosole és a @dobidesign profilokat is.

Így választjuk ki a nyertest!

A határidőig beküldött képekből a True to Sole csapata kiválaszt négy tervet, amiket szavazásra bocsátunk Instagram Stories-ban. Először a két legjobbat választhatjátok ki, majd ezek is megmérkőznek, hogy kiderüljön melyik tetszik a legjobban!

Ezt a legjobb tervet elkészítjük ajándékba: a True to Sole adja a cipőt, a Dobi Designs pedig megvalósítja a nyertes álmát!

Ha kérdésed van, akkor kérdezz a marketing@truetosole.hu címen vagy Instán!

True-to-Sole-Custom-Air-Force-1-Giveaway-Footer 

Előző 5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak