Přeskočit na obsah
Feb. 10-én Travis Scott Utopia nap a True to Sole-ban!

Feb. 10-én Travis Scott Utopia nap a True to Sole-ban!

2024. február 10-én, szombaton egy különleges kollab eseménnyel készülünk a budapesti True to Sole üzletben a Travis Scott rajongóknak a Sony Music Hungary csapatával együttműködésben: a nyáron megjelent Utopia albumot megvásárolhatod bakeliten is - ehhez kapcsolódóan Travis Scott merch akcióval és egész nap Travis Scott zenékkel várunk titeket az üzletben!

Az Utopia

Travis Scott legújabb albuma, az Utopia 2023. július végén jelent meg. Az Astroworld óta majdnem öt év telt el, nem csoda, hogy ennyire vártuk!

Travis Scott az Utopia-val ismételten bebizonyította, hogy miért szeretik ilyen sokan: az album egyedülálló hangzásvilága a trap és hip-hop mellett experimentális elemeket is mutat. Az Utopia nem csak zene hanem bemutatja Travis Scott a tökéletes világról gondolt vízióját is, melyet az album mély és személyes dalszövegei közvetítenek.

Ahogy az várható volt a számok jó része azonnal a streaming appok toplistájába ugrott fel, és mára már az egymilliárdot is meghaladta a számok lejátszása. Travis eddigi albumai közül az Utopia érte el Magyarországon a legmagasabb slágerlista helyezést, megjelenése óta folyamatosan a TOP 25 album között van, a tavalyi eladások alapján a legjobb nemzetközi rapalbum lett és a 2. legjobban fogyó nemzetközi album idehaza, ráadásul a 2024-es Grammy-díjra is jelölték a “Legjobb Rap Album” kategóriában.

Mi vár rád a Travis Scott Utopia Napon?

Ha tényleg Travis rajongó vagy, akkor ez tetszeni fog: február 10. 12:00-tól lesz kapható a True to Sole üzletben korlátozott ideig az Utopia album bakeliten és a teljes Travis zenei katalógus!. Ezek a fekete (vagy akár piros ;) korongok máig megőrizték varázsukat a zene világában és akár csak a szobád díszének szánnád, vagy akár feltennéd a (nagy)szüleid lemezjátszójára, hogy streaming helyett onnan hallgasd az Utopiát, mindenképpen egy különleges dologról van szó!pontba!

Csak ezen a napon egy Travis Scott merch villámakcióval készülünk: a kijelölt Travis Scott pólókat, hoodiekat és nadrágokat akár 50% kedvezménnyel kaphatod meg a budapesti üzletben! Ez egy egyedi és vissza nem térő alkalom, vegyétek a True to Sole ajándékának ;)

Ezen a szombati napon nyitástól zárásig Dj Hypeman Ali felel a hangulatért, elsősorban persze Travis zenéit helyezve a középpontba!

Gyere el Te is február 10-én, szombaton 12 és 20 óra között a budapesti True to Sole-ba, addig is csekkolj be a Facebook eseményünkre

Nyereményjáték az Instagramon

2024. február 6. és 8. között jelentkezhetsz nyereményjátékunkba Instagramon, ahol egy teljes Travis Scott merch outfitet (póló, hoodie, nadrág) és egy Utopia bakelitet nyerhetsz, VIP vendégünk leszel a Travis Scott Utopia Napon!
Předchozí článek Double up on Valentine's Day!
Další článek Raktáros / csomagoló kollégát keresünk budapesti csapatunkba!