Přeskočit na obsah
Kanye West & Ty Dolla $ign - Vultures vol. 1 Album Listening Party

Kanye West & Ty Dolla $ign - Vultures vol. 1 Album Listening Party

Mint Magyarország első számú Yeezy sneaker forrása ismét hozunk nektek 2024. február 16-án, pénteken egy album listening eventet, ahová minden Kanye West rajongót szívesen látunk!

Az üzlet ezen a napon már 18:00-kor bezár és onnantól már pörög a listening event! Érdemes korán érkezni, mert csak korlátozott létszámban fértek be az üzletbe! A részvétel ingyenes. Ja és még valami: all-blackben gyere!

Vultures 1

Kanye West és Ty Dolla Sign közös munkája a Vultures 1 album, ami egy izgalmas újdonság a hip-hop rajongóknak. Nemcsak az olyan nagy nevek, Travis Scott vagy Playboi Carti is megtalálható az előadók között, de még Kanye lánya, North is csatlakozott egy track erejéig. Ha Kanye korábbi zenéi is stabilak a playlisteden, akkor a "Vultures 1" is biztosan bejön! Az albumot a YZY márkanév alatt adta ki - és már nagyon vártuk, hogy a botrányok és kiborulások után végre jó zenét is kapjunk tőle!

Mire számíthattok?

Stem Player live set

Eljátszunk pár számmal a stem playerrel - utána pedig minden érdeklődő kipróbálhatja Kanye különleges mobil keverőpultját, melynek nemcsak a hangzása, de a tapintása is különleges!

Kanye Kvíz

A húsz leglelkesebb Kanye rajongó letesztelheti a tudását egy élő kvízben. Aki a legtöbb pontot eléri, egy stem playert kap ajándékba!

Vultures tombola

Mindenki, aki eljön kap egy karszalagot, ami tombolajegy is egyben! A listening event végén a karszalag sorszámokból kisorsolunk 5 szerencsés arcot, akik az alábbi nyeremények egyikét nyerhetik meg:

  • YZY Gap Dove Shrunken Hoodie
  • Yeezy Slide Slate Grey a nyertes által választott méretben
  • Monster hűtő (igen, jól látod ;)
  • Allwahn Signed Print (YE)
  • True to Sole sneaker ápoló- és tiszító ajándékcsomag egyike

Fontos: a nyertesnek ott kell lennie a sorsoláson, ha nincs, akkor azonnal új nyertest húzunk!

Csekkoljatok be a Facebook eseményre is!

Yeezy Slide akció egész nap!

Ez lesz a legjobb nap, hogy behúzz egy Yeezy Slide Slate Marine vagy Slate Grey papucsot, ugyanis az üzletben és a webshopban is az egész pénteki napon akciós áron lesz elérhető ez az ikonikus papucs!

Gyere el, hallgassuk együtt a Vultures-t, kapj fel egy ajándék Monstert és legyen neked szerencsés!

Předchozí článek SP5DER - Zaostřeno na brand Young Thuga
Další článek Double up on Valentine's Day!