Přeskočit na obsah
Platba kartou není v současné době na našich stránkách k dispozici
Platba kartou není v současné době na našich stránkách k dispozici
Nyerj sneakert egész évre!

Nyerj sneakert egész évre!

Gondolj bele, milyen lenne karácsonyig rendszeresen hozná neked a futár a legfrissebb sneakereket? Jelentkezz 2021. március 17. és 22. között játékunkba az Instagramon és ez most valóra válhat!Ha téged sorsolunk ki a jelentkezők közül, akkor még márciusban megy is hozzád az első friss sneakered tavaszra! Pontosan melyik? Az meglepetés, de abban biztos lehetsz, hogy a legjobban keresett Nike, Jordan és Yeezy modellek valamelyikét találod majd a dobozban!


És ez ugyanez megismétlődik majd júniusban: akkor a nyárra kapsz majd egy szuper meglepetés sneakert! Szeptemberben az őszre küldünk egyet, a negyediket pedig Karácsony előtt kapod meg! Év végéig összesen 1500 EUR értékben kapsz tőlünk sneakert! Benne vagy? Akkor irány a jelentkezés Instagramon a poszt alatt kommentben!


A jelentkezés feltételei:

  1. Kövesd be a @truetosole -t Instagramon!
  2. Lájkold a posztot és alatta kommentben add meg a lábméretedet!
  3. Feltétel, hogy @taggeléssel hívd meg három barátodat a kommentben! Természetesen ők is jelentkezhetnek a játékba! Ha téged sorsolunk ki, akkor mindhárom meghívott barátod egy-egy True to Sole ‘Smile Merch’ pólót nyer.

Duplázd az esélyed: oszd meg a posztot Instagram Story-ban és taggeld benne a @truetosole -t!


Jelentkezési határidő: 2021. március 22. 23:59.


Sorsolás 2021. március 23-án. Egyvalakit sorsolunk ki a jelentkezők közül, aki megnyeri a négy sneakert, a meghívottjai pedig a pólókat. 

A nyertest Direct Message-ben értesítjük és 24 órán belül válaszolnia kell és igazolnia kell a követéseket. 

Egy személy csak egyszer jelentkezhet, ezt ellenőrizzük! 

A játékot nem az Instagram szervezi vagy szponzorálja.


Ha bármi kérdésed van a játékkal kapcsolatban akkor írj a marketing@truetosole.hu címre vagy írj Instagram Direct Message-t!
Předchozí článek Modernizujeme True to Sole!