Přeskočit na obsah
Platba kartou není v současné době na našich stránkách k dispozici
Platba kartou není v současné době na našich stránkách k dispozici
True to Sole Treasure Hunt

True to Sole Treasure Hunt

True to Sole Treasure Hunt: nyerd meg te az AJ4 Thundert vagy az értékes meglepetésdobozok egyikét! Vegyél részt te is július 29-én a True to Sole Treasure Hunt játékban Budapesten és 5 másik városban!

A True to Sole 3. születésnapja alkalmából Budapesten egy öt állomásos kincskereső játékban vehetsz részt: azok között, akik sikeresen megfejtik a feladatokat és végigjárják az útvonalat, egy pár Air Jordan 4 Thunder cipőt és egy tálca Monster Gold energiaitalt sorsolunk ki - sőt az öt leggyorsabban célba érő játékos választhat egyet a meglepetés dobozok közül!

Szegeden, Győrben, Pécsett, Debrecenben és Balatonfüreden pedig július 29-én délután elrejtünk egy-egy meglepetés dobozt, melyet a True to Sole Instára kirakott Story-ból tudtok meg!

Így vehetsz részt a budapesti Treasure Hunt játékban

Kövesd be és figyeld a True to Sole Instáját: az első állomást július 29. 15:00-kor mutatjuk meg Insta Story-ban! Menj el minél gyorsabban az első állomásra, ott megkapod a Treasure Hunt térképedet, rá az első pecsétet és a rejtvényt, amiből kitalálhatod a második állomást.

Treasure Hunt 1

Innentől "egyszerű" a dolgod: minél előbb járd végig az összes állomást, mindenütt fejtsd meg a feladatokat, gyűjtsd össze mind az öt pecsétet a térképeden, érj oda az utolsó állomásra 19:00-ig, és a neveddel és az elérhetőségeiddel együtt dobd be a sorsolóládába!

Részt vehetsz egyedül vagy csapatban másokkal együtt is, viszont ha többen vagytok és együtt oldjátok meg a feladatokat, akkor a csapatból csak egyvalaki vehet részt a sorsoláson és a leggyorsabb ötbe is csak egyvalaki számít bele a csapatból!

Az Air Jordan 4 Thunder sneakert 19:30-kor sorsoljuk ki. Ha az első öt játékos között érkezel meg az utolsó állomásra és dobod be a térképedet a sorsolóládába, akkor választhatsz egyet a meglepetés dobozok közül, melyek sneakert vagy streetwear ruhát rejtenek!

Így vehetsz részt a Treausere Hunt játékban a többi városban

Figyeld a True to Sole Instáját, július 29-én 16:00-tól fél óránként megosztunk egy szegedi, egy győri, egy pécsi egy debreceni és egy balatonfüredi helyet, ahová elrejtettünk egy-egy meglepetés dobozt, mely szintén egy sneakert vagy streetwear ruhát és kiegészítőket rejt. Minden városban azé lesz a doboz, aki a leggyorsabban megtalálja!

Treasure Hunt Mo
Předchozí článek Narozeninový dárek přímo od oslavence: 10% sleva na vše pouze 29. července!
Další článek Teljes vagy részmunkaidős értékesítő kollégát keresünk