Ugrás a tartalomra
Végre megérkezett a Travis Scott Road to Utopia merch!

Végre megérkezett a Travis Scott Road to Utopia merch!

2023. július 28-a minden Travis Scott rajongó számára piros betűs ünnep volt naptárban. A 2018-as Astroworld óta majdnem öt teljes évet kellett várni, hogy Travis új albumára, az Utopia-ra, mely ezen a napon jelent meg.

Utopia koncert a Piramisoknál

A Utopia albumbemutató koncertjére Travis elég különleges helyszín választott, a gizai Piramisokat, de itt alaposan túlvállalták magukat: ahogy közeledett az időpont úgy gyűltek a kérdőjelek a koncert körül - melyet végül le kellett mondani - pedig volt olyan srác, aki eladta a házát, hogy ott legyen!

Persze erről is kiderült, hogy kamu, szóval tényleg nem szabad mindent elhinni, ami szembejön a neten! Az viszont tényleg megtörtént, hogy Travis rajongók végül spontán bulit tartottak az elmaradt gizai koncert helyszínén. Az egyiptomi koncert amúgy Travis Scott tweetje ("X"-e?) alapján nem végleg marad el, csak "valamikor később" kerül megrendezésre, viszont egy római, a Circus Maximusnál rendezett koncertet már be is jelentettek augusztus 7-re.

 

Tarolt a Utopia album

Szerencsére maga az album időben megjelent és természetesen mi is rongyosra hallgattuk az új számokat. És ezzel nem voltunk egyedül: az Utopia simán megdöntötte az egy nap alatt legtöbbet streamelt album rekordját 2023-ban a Spotify-on - és mind a 19 szám a Spotify’s Top 20 U.S. toplistáján szerepel. Mondjuk amennyit vártak a rajongók az Utopiára, ez nem is olyan meglepő!

A hallgatottság alapján az első héten a Bad Bunny-val és Weekenddel közös K-POP, a Drake-kel közös MELTDOWN és a Playboi Carti közreműködésével készült FE!N a top három leghallgatottabb szám és God's Country videóklip is nagyot megy YouTube-on.

Road to Utopia merch

Természetesen az album megjelenéséhez kapcsolódó merch is droppolt, de arra még várni kell kicsit, hogy itthon is elérhető legyen. Ami viszont szuper hír hogy a a True to Sole-ba egy hatalmas restock érkezett a Road to Utopia merch pólókból, hoodiekból, nadrágokból és kiegészítőkből, és ez nem csak itthon Magyarországon, de egész Európában is egyedülálló!

A Road to Utopia londoni O2 arénában és a Las Vegasban tartott koncertekre kiadott kollekció végre elérhető a True to Sole budapesti üzletében és a webshopban is! Travis tipikus grunge és kaotikus stílusában designolt ruhák kedvenc színeiben (barna, törtfehér, fekete) érkeztek. Érdemes az egész Road to Utopia kollekciót átnézned és ha megtetszik valami, akkor lecsapni rá, mert a legnépszerűbb darabokat gyorsan elkapkodják!

Előző Vissza a suliba: sneakerek és streetwear ruhák 10-40 000 Ft kedvezménnyel!
Következő Ajándék a szülinapostól: 10% kedvezmény mindenre július 29-én!