Ugrás a tartalomra
Decemberben hosszabb kiszállítási idő várható

Decemberben hosszabb kiszállítási idő várható

A True to Sole webshopban november végén és decemberben leadott rendeléseknél a megszokott 2-14 munkanapos szállítási időnél hosszabb kiszállítással kell számolni, különösen azoknál a termékeknél, melyek külföldi raktáraink valamelyikéből érkeznek.

Mindent megteszünk, hogy a 2021. december 12-ig leadott rendeléseket karácsony előtt kiszállítsuk, de ezt nem minden terméknél tudjuk garantálni.

Ha olyan ajándékot szeretnél vásárolni, amit biztosan oda tudsz tenni a karácsonyfa alá, akkor javasoljuk, hogy vásárolj online vagy az üzletben ajándékutalványt, vagy Mystery Boxot!

Ajándékutalvány

Az ajándékkutalvány megrendelhető a webshopban vagy megvásárolható az üzletben. Az ajándékutalvánnyal a megajándékozott olyan sneakert, ruhát vagy kiegészítőket tud majd megvenni, ami a legjobban tetszik neki. Az online ajándékutalványt itt rendelheted meg.

Mystery Box

Szuper karácsonyi ajándékötlet még a Mystery Box is, mely fix áron vásárolható meg, és csak kibontás után derül ki, hogy pontosan mit is rejt! Természetesen minden doboz legalább olyan értékben tartalmaz sneakert, streetwear ruhákat, kiegészítőket és egyéb apró meglepetéseket, mint a kifizetett ár, de lesz jónéhány olyan szerencsés is, akik ennél jóval nagyobb értékű csomagot bonthatnak ki. A Mystery Boxot itt rendelheted meg.

Előző 5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak