Ugrás a tartalomra
Grails of True to Sole: Travis Scott Air Jordan 1 High

Grails of True to Sole: Travis Scott Air Jordan 1 High

Travis Scottot azok a sneakerheadek is 1000%-osan ismerik, akik zenei ízlése nem a hiphop/rap/trap vonalon mozog. Ha ugyanis a zenei előadók közül ki kellene választani egyvalakit, aki a legnagyobb hatással volt a sneaker világra az elmúlt 2-3 évben, akkor az biztosan Travis Scott.

Ez robbant a legnagyobbat

Nem ez az Air Jordan 1 volt Travis első Nike cipője, hiszen megelőzte még két - elég hasonló - Air Force One és a kék Jordan IV - sőt ezeken felül még kiadatlan és F&F cw-k is léteznek. Viszont ez a magas szárú AJ1 volt az a sneaker, ami körül szó szerint felrobbant a hype.

Travis Jordan 1 Facts

Az Air Jordan 1 Retro High 'Travis Scott" színállás hivatalos neve SAIL/DARK MOCHA-UNIVERSITY RED, Nike kódja pedig CD4487-100.

Több kisebb csúszás után hivatalosan 2019. május 11-én jelent meg 175 dolláros retail áron.

Barna sneaker...?

A Travis-láz előtt nem lett volna valószínű, hogy egy barna cipő ekkora érdeklődést keltsen. A houstoni rapperről köztudott, hogy a barna a kedvenc színe, így lett ez ennek a magas szárú sneakernek is a domináns színe a barna, fehér és fekete kiegészítő színekkel.

Nem túlzás azt állítani, hogy Travis ezzel globális divatot teremtett, hiszen 2020-ben az AJ1 Dark Mocha iránti érdeklődés amiatt nőtt hatalmasra, hogy a Travis AJ1-eshez hasonló árnyalatban érkezett.

Azonnal felismerheted!

Na de térjünk is vissza La Flame híres sneakeréhez: a barna színen túl a cipő legnagyobb ismertető jele, hogy a külső oldalakon elhelyezett fekete Nike pipát hatalmasra nagyították, sőt meg is fordították.

A cipő érezhetően prémium bőrből készült - az orr részén a barna bőrre nem árt vigyázni!

Detailek

Sok apró, de annál érdekes részletet is találhatunk a cipőn: a szárában egy tépőzáras rejtett zsebet, ami egész sokmindent el tud nyelni ;) A sarkokon egy-egy Cactus Jack "szalmaemberfej" szimbólum, fényvisszaverő "Cactus Jack" felirat a cipők oldalán. A nyelven a megszokott Nike Air címke mellett egy nagy függőleges Cactus Jack címke is helyet kapott.

A járótalp is barna lett, az oldaltalp kicsit öregített, csontfehér árnyalatot kapott.

A cipővel több pótfűző is érkezik, a "kötelező" fekete és fehér mellett pirosban sőt még halvány rózsaszínben is. Sokan bevállalták, hogy ezzel a pink fűzővel hordják Travis Jordenjüket - van, amikor felemásban.

Szeretnél egy párat?

A cipő megcsodálható a budapesti True to Sole üzlet grál vitrinjében, és a truetosole.hu webshopból is megrendelhető!

Előző 5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak