Ugrás a tartalomra
True to Sole Grand Opening július 25-én!

True to Sole Grand Opening július 25-én!

A várakozásnak vége: július 25-én, szombaton nyílik az új, menőbb és nagyobb True to Sole üzlet! Ha nem akarsz lemaradni az év egyik legizgalmasabb sneakeres eseményéről, akkor csekkold az infókat a megnyitóról!

-

True to Sole Grand Opening programok

Retail Camp a True to Sole megnyitón július 25-én!

RETAIL CAMP

Szombaton szeretnék vissza hozni a campelés közösségépítő szokását, de nem akárhogy! Szombaton nyitáskor limitált mennyiségben RETAIL áron (igen, jól olvastátok, ajánlott fogyasztói áron) vásárolhattok különböző Yeezy Boost 350, 380, és 700 színállásokat, de emellett Air Jordan 1 és Air Force 1 Shadow sneakerek is elérhetők lesznek így.

De ez még nem minden! A cipők mellett többek között Supreme, Palace, és Off-White cuccokat is vásárolhattok pontosan azon az áron, mint amennyibe kerültek megjelenéskor a boltok polcain.

Kahoot kvíz sneaker és streetwear témában - a nyeremény egy Yeezy 380 Mist!

KAHOOT GIVEAWAY

Komoly kvízjátékkal készülnek nektek a sneaker és streetwear kultúráról! Légy te a legügyesebb, legokosabb, és a leggyorsabb és akkor a tiéd lesz egy Yeezy Boost 380 Mist sneaker az általad választott méretben! 

Keresd a Golden Ticket-eket a július 25-i megnyitón!

GOLDEN TICKET

A megnyitó napján elrejtünk néhány aranykártyát a bolt területén. Ha megtalálod valamelyiket, akkor ajándék termékben részesülsz. Érdemes keresgélni, mert lesznek igazán nagy dolgok is köztük. Figyelem: egyvalaki egy aranykártyát válthat csak be!

MYSTERY BOX

Egy rejtélyes doboz vár rád szombaton: egy teljesen fekete dobozban elhelyezünk egy pár sneakert, neked pedig annyi a dolgod, hogy kitapogasd melyik modellről és színállásról van szó. Ha pedig elég ügyes vagy, jutalomban is részesülhetsz.

Nyomj egy "Ott leszek"-et a Facebook eseményre, gyere el július 25-én a Régi posta utca 5. szám alá és szólj a barátaidnak is!

Előző 5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak