Ugrás a tartalomra
Yeezy cipők hideg időre

Yeezy cipők hideg időre

Ha azt mondom Yeezy, akkor valószínűleg valamelyik Yeezy 350-es jut eszedbe, de a Yeezy sneakerek választéka ennél sokkal-sokkal szélesebb és bőven van közöttük olyanok, amik tökéletesek a hideg időre. Lássunk most néhány olyat, melyet a True to Sole üzletben és webshopban is megtalálsz!

Yeezy 500

A Yeezy 500 egy masszívabb felépítésű és alaposan bélelt cipő, így - bár alacsony szárú - de egy vastag zoknival hideg időben is jó választás. Ha nem szereted a bakancsos felépítésű cipőket és egy kevésbé kényes színt választasz (mint pl. a Utility Black), akkor egy ilyen cipő is jó választás a hűvösebb időre.

Yeezy 500

2019 decemberében jött ki az első magas szárú verzió sötétkék színben: ez volt a Yeezy 500 Slate, ami egyszerre kényelmes és meleg, egy igazi stílusos téli bakancs Kanyetől. Aztán természetesen a magas szárú 500-asból is számos cw droppolt már azóta, ezek egyike a szürke árnyalatú Yeezy 500 High Mist Stone.

Yeezy 500 High

Yeezy Desert Boot

Természetesen nem csak a sivatagban hordható Ye másik ismert bakancsa, a Desert Boot, melynek robosztus felépítése a katonai bakancsokra emlékeztet. A cipő talpa vastag és masszív, hálós és hasított bőr kombinációjából készült felsőrésze és az eddig megjelent színek nagy része is  a "military" hatást erősíti. A True to Sole választékában jelenleg a homokszínű Rock és a sötét Oil Desert Boot színállások találhatók.

Yeezy QNTM

A kosaras Yeezy QNTM sneakert mindennapi használatra szánta Kanye, ennek megfelelően a kényelemről az adidas Boost technológiája gondoskodik, a stílusról pedig, hogy ez is Yeezy! Mivel egyike a kevés magas szárú Yeezy sneakernek, adja magát, hogy a hidegebb időben is kellemes viselet. Korábban megjelent és olyan friss, nemrég droppolt színállások is megtalálhatók választékunkban, mint a QNTM Onyx, melyen a fekete és a sötétszürke szín a felsőrészen és a talpon is dominál, így még inkább egy téli stílusú cipővé téve.

 

Előző ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAT KERESÜNK!
Következő 5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak