Ugrás a tartalomra
Utopia Merch Drop Day @ True to Sole

Utopia Merch Drop Day @ True to Sole

2024. feburár 3-án gyere el a budapesti vagy bukaresti True to Sole üzletbe és válogass elsőként az Travis Scott Utopia merch kollekcióból - csak ezen a napon különleges bevezető kedvezménnyel és ajándékokkal! Érezd a Travis vibe-ot és szerezd be a legfrissebb Utopia pólókat és hoodiekat a True to Sole-ban!

Utopia - végre!

Travis Scott legújabb albuma, az Utopia 2023. július végén jelent meg. Az Astroworld óta majdnem öt év telt el, nem csoda, hogy ennyire vártuk! Az Utopia nem csak egy album lett, hanem Travis Scott a tökéletes világról gondolt víziója, amit a mély és személyes dalszövegek közvetítenek.

Travis Scott Utopia Merch

Természetesen az Utopia albumhoz is droppoltak merch pólók és hoodiek - és ezeket természetesen a True to Sole üzletekben és webshopban találhatod a meg a legnagyobb választékban!

Február 3. Utopia Merch Drop Day @ True to Sole

2024. február 3-án, szombaton nyitástól zárásig a budapesti és bukaresti True to Sole üzletben is Utopia Merch Drop Day-t tartunk különleges, csak ezen a napon elérhető kedvezményekkel és ajándékokkal. Érdemes ezen a napon a Travis Scott vibe miatt miatt is elnézni hozzánk - sőt egy játékkal is készülünk nektek!

Utopia merch ruhák bevezető áron

Budapesti és bukaresti üzletünkben az Utopia merch pólókat és hoodie-kat, különleges, bevezető áron szerezheted meg! Ezek az árak csak ezen a napon és csak az üzletekben lesznek elérhetők!

Ajándék két Travis Scott ruha vásárlás esetén

Ha ezen a napon legalább két (bármilyen) Travis Scott ruhát veszel az üzletekben, akkor választhatsz egy ajándékot, ami (a helyi készlet erejéig) lehet egy Travis Scott Las Vegas hamutartó, Union Jack sapka vagy Travis Scott kulcstartó!

travis -blog

Meglepetés az Utopia bőröndből!

Ha eljössz szombaton, kiteszel egy Insta Story-t (mondjuk az életnagyságú Travis figurával közösen ;) és megmutatod a bolti staffnak, akkor behúzhatsz egy meglepetés ajándékot az Utopia bőröndből - ami lehet matrica, crease protector, kulcstartó, cipőfűző vagy True to Sole cipőtisztító. Sőt, a kezedbe nyomunk egy ajándék Monstert is!

Várunk, gyere el!

Predchádzajúci krok Raktáros / csomagoló kollégát keresünk budapesti csapatunkba!
Pokračovať 5+1 tipov na darčeky pre milovníkov tenisiek