Přeskočit na obsah
Platba kartou není v současné době na našich stránkách k dispozici
Platba kartou není v současné době na našich stránkách k dispozici
Itt az első Next Level x True to Sole merch kollekció

Itt az első Next Level x True to Sole merch kollekció

Ha szereted a basszusorientált zenét, akkor biztosan voltál már egy (vagy sok) Next Level bulin az Akvában, A38-on vagy a Barba Negrában. De a Next Level sokkal több, mint egy bulisorozat, a mögötte álló DJ-k és producerek csapatának eltökélt szándéka, hogy mindig valami előremutatót hozzanak el nekünk Magyarországra, legyen szó stílusokról vagy zenei előadókról.

A csapatot 8 éve alapította Gábor és Gergő (a.k.a "Dublic ikrek") és Endre (a.k.a B'Andre), amikor a dubstep egy kicsit épp döccent és a trap még csak megérkezőben volt. Azóta a Next Level egy közel húszfős csapat, akik mindannyian dj-k és producerek. Az ő bulijaik mellett egy csomó neves és feltörekvő külföldi DJ lépett fel a teltházas Next Level bulikon - vagy éppen a Sound és Sziget partyarénáiban: Marshmellow, Apashe, Nghtmre, Kayzo, Eptic, - hogy csak egy párat említsünk közülük.

Akik Next Level bulikra járnak, a basszusokra megőrülés és a pogózás mellett azt a közösségi érzést is ismerik, ami a #nextlevelfamily-re jellemző.

Mi, a True to Sole-nál ugyanazokat az értékeket valljuk a stílusban, a sneakerek és a streetwear terén, mint a Next Level a zenében, ezért összefogtunk, hogy a Next Level merchet közösen egy új szintre emeljük. A prémium és tartós anyagok használata, a legfrissebb trendeknek megfelelő szabás és a kreatív minták minden egyes darabon visszaköszön.

Az első Essentials kapszulakollekció egy fekete és egy fehér pólót, egy fekete hoodie-t és egy zoknit tartalmaz.

A színválasztás adta magát, hiszen a #nextlevelfamily kedvenc színe a fekete (azért egy fehér póló is becsúszott), a minta pedig egy DJ EDC, azaz a minden nap szükséges cuccok összepakolva.

A Next Level x True to Sole merch kollekció első dropja 2022.12.17-én lesz a TTS Régi posta utca 5. szám alatti üzletében és a truetosole.hu webshopban!

Předchozí článek Easter Sale
Další článek Otevírací doba na konci roku a kontaktní údaje zákaznického servisu