Ugrás a tartalomra
November 25-én nyit a True to Sole Bucharest!

November 25-én nyit a True to Sole Bucharest!

November 25. után semmi sem lesz ugyanolyan a bukaresti sneaker game-ben: megnyitjuk a True to Sole új üzletét Bukarestben! A nyitó hétvégén, szombaton és vasárnap fantasztikus akciókkal és érdekes programokkal várunk. Ezt ne hagyd ki - gyere el és hívd el a barátaidat is!

Akciók egész hétvégén

100 pár sneaker retail áron

Igen, jól látod: nem kevesebb mint 100 pár menő sneakert lehet november 25-én nyitástól retail, azaz a megjelenésekor érvényes áron megvásárolni! Mivel ezek mind népszerű és keresett sneakerek, amik a retail áruknál jóval magasabb áron pörögnek, ez egy vissza nem térő lehetőség! Air Jordan 4 Thunder és Red Cement, Yeezy 350, 500 és Slide, Travis Scott Air Jordan 1 Low Black Phantom és Supreme Air Force és Nike Dunk Panda Low is lesz a száz pár cipő között, különböző méretekben és darabszámokban! Érdemes minél előbb érkezni a sorba, mert a 10 órás nyitáskor First Come First Served alapon tudjátok megvásárolni a cipőket! Egyvalaki egy párat vásárolhat meg a rendelkezésre álló készletből.

True to Sole Bucharest Grand Opening

Off-White x Nike Air Force 1 Mid 'Varsity Maze' retail áron egész hétvégén!

A nemrég megjelent Off-White x Nike Air Force 1 Mid 'Varsity Maze' sneakert egész hétvégén retail áron veheted meg! Ehhez nem kell mást tenned, mint a megnyitó megünneplésére megjelenő True to Bucharest újságból kivágnod a kupont és bemutatni fizetés előtt! Nem sikerült újságot szerezned a megnyitó előtt? Semmi gond - kérj egyet az üzletben bármelyik eladótól!

True to Sole Bucharest Grand Opening

Sp5der és Essentials szettek 20% kedvezménnyel

A nyitó hétvégén ha bármilyen Sp5der vagy Essentials hoodie-t vagy nadrágot vásárolsz szettben, akkor a teljes árból 20% kedvezményt adunk! Ehhez szintén a True to Bucharest újságban megtalálható kupont kell bemutatatnod! A kedvezmény a készlet erejéig érvényes.

True to Sole Bucharest Grand Opening

Még nincs vége: Black Weekend árak egészen hétfőig!

Mivel új bukaresti üzletünk megnyitása egybeesik Black Weekend akciónkkal, ezért az egészen november 27-ig tartó szuper akcióinkból is válogathatsz!

True to Sole Bucharest Grand Opening

Programok

Nem csak akciókkal, hanem érdekes programokkal is várunk titeket új üzletünkben! Egész hétvégén játszhatsz Guess The Sneaker játékunkban: ha kitapogatod, hogy milyen sneakert rejt a fekete doboz, akkor meglepünk egy kis ajándékkal! Egész nap szól majd a dj-set a legfrissebb és legmenőbb zenékkel és frissítőkkel várunk. Találkozhatsz és fotózkodhatsz Georgescu-val egy meet & greet keretében!

True to Sole Bucharest Grand Opening

Itt a helyed!

Ha te is úgy imádod a jó sneakereket, ahogyan mi, akkor akár Bukarestben laksz, akár az ország más részén, gyere el te is és szólj a barátaidnak is! Érezd jól magad és vásárolj szuper árakon!

A nyitás időpontja: 2023. november 25. 10:00
Előző True to Sole Black Friday
Következő Találkozz velünk a Sneakerness Budapesten November 11-12-én!