Ugrás a tartalomra
Megérkezett a drew, Justin Bieber márkája!

Megérkezett a drew, Justin Bieber márkája!

Justin Bieber a szemünk előtt nőtt fel tinisztárból és végigkövethettük azt is, hogy érik öltözködési stílusa. Ez az egész folyamat saját márkájában, a drew-ban csúcsosodott ki, mely egyaránt használ deszkás és vintage elemeket, és tökéletesen hozza a korai kétrezres évek hangulatát. Na de lássuk hol kezdődött ez az egész!

Justin Bieber Londonban született, édesanyja egyedül nevelte - nem túl jó anyagi körülmények között. A kis Justin zenei tehetsége már kiskorában megmutatkozott, ez már a róla feltöltött első YouTube videón is látszik, amin NE-YO So sick című számát énekli

A Stratford Festival’s Avon Theatre lépcsőjén zenélve már 3000 dollárt keresett és menedzsere, Scooter Braun támogatásával elindult villámgyors népszerűvé válása, mely a Seasons című YouTube-os mini-sorozatban is megnézhető. 


A Supra korszak

A 2010-es évek első felében Justin stílusa minden volt, csak visszafogott nem - és sokan máig nem tudják elfelejteni ezt a korszakát. Többnyire tényleg nagyon kirívóan öltözködött: rengeteg alkalommal kedvenc színét, a lilát viselte, vagy éppen piros, műbőr csőnadrágában vagy lila párducmintás sagger melegítőnadrágjában tűnt fel. És a cipő? Természetesen csak Supra - mindig minden esetben, még a Grammy-átadón is...


Változik a JB-stílus

Aztán a 2010-es évek második felében, amikor már egyre kevesebb botránytól volt hangos Justin élete, és túljutott függőségi problémáin is, elkezdett megérni a stílusa. Innen kezdve kezdett kialakulni a ma ismert JB-style: oversized pólók és hoodiek, laza nadrágok és egyre kevesebb giccs és bling-bling. Ami pedig a cipőt illeti: egyre többet láthattuk lábán egyik kedvenc sziluettjét, a Vans Slip-on, mindenféle színben.


A bal és a jobb Yeezy

Bár nem a Yeezy a kedvenc lépője, de amikor a Justin-hype és a Yeezy-hype egyesültek, az robbant: Justin egy Yeezy 350 Cream White sneaker viselt egyik 2017-es koncertjén és a show végénbedobta őket a tömegbe. A bal és jobb pár ezután külön utat járt be a neten: a jobb pár egy eBayes aukción 5000 euróért kelt el, a bal párnak pedig @theleftyeezy néven saját Insta profilja lett.

Justinnak több kollabja is volt, ezek között elérhető árú darabok is, mint a Purpose Tour kapcsán a H&M-mel készült közös kollekció.


A drew house

A drew house márka 2018-ban indult el, ez egybeesett élete nagy eseményével, házasságával (felesége, Hailey Bieber menyasszonyi ruhája is híressé vált, hiszen Virgil Abloh tervezte). 

A drew márkanév Justin Bieber középső nevéből, Drew-ből származik. A Drew House stílusa laza, kényelmes és "mindennapi". Az anyaghasználatnál figyelnek, hogy minden egyes ruhadarab jó minőségű legyen és kellemes viselet legyen.

A drew house választékában ott vannak a pólók, pulóverek, hoodie-k, melegítőnadrágok és farmarek és persze kiegészítők: sapkák és zoknik.

Egy drew house ruhát nem nehéz felismerni: a leggyakoribb fehér és fekete mellett a sárga és más élénk színek hívják fel magukra a figyelmet, mint ahogy a színes minták (amik között a sárga-fekete 'smiley drew' logó a leggyakoribb.

Minimalista tervezésével kiemeli a kényelmes és stílusos megjelenést és erősen visszaköszönnek rajta deszkás és a kétezres évek elejét idéző grafikák, elemek.

Drew house a True to Sole-ban!

A True to Sole elhozta nektek a drew house márkát, nézd meg a választékot webshopunkban, vagy ugorj be üzletünkbe és nézd meg, hogy állnak neked a drew cuccok!

Forrás: sneakerbox.hu

Előző Találkozz velünk a Sneakerness Budapesten November 11-12-én!
Következő Bukaresti üzletünkbe értékesítőket keresünk