Ugrás a tartalomra
Fontos, hogy a fa alatt legyen? Keresd “48H EXPRESS SHIPPING” matricát!

Fontos, hogy a fa alatt legyen? Keresd “48H EXPRESS SHIPPING” matricát!

Van, aminek meg KELL érkeznie időben. Ilyenek a karácsonyi ajándékok is, melyeknek ott kell lenniük a fa alatt december 24-én.

Keresd “48H EXPRESS SHIPPING” matricánkat webshopunkban, hogy biztos lehess benne, hogy a kiszemelt ajándék biztosan megérkezik!

Mi az a “48H EXPRESS SHIPPING”?

Azoknál a sneaker méreteknél, ruháknál és kiegészítőknél, ahol a “48H EXPRESS SHIPPING” matricát látod, biztos lehetsz benne, hogy mi 48 órán belül becsomagoljuk és átadjuk kiszállításra a futárszolgálatnak. Ezt nem kell külön kérned - rajta vagyunk, hogy minél előbb megkapd, amit rendeltél!

Partnerünk, a GLS futárszolgálat Magyarországon legtöbbször már másnap, Romániában, Szlovákiában és Csehországban általában két napon belül kézbesíti a csomagokat.

Meddig kell leadnod a rendelést?

Ahhoz, hogy december 23-án kézbesíthesse a futár a megrendelést, magyarországi cím esetén 2022. december 20. 14 óráig add le a rendelésedet. Romániai, szlovákiai vagy csehországi cím esetén ez a határidő: december 19. 14 óra.

Ezekre mindenképpen figyelj, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés:

  • Figyeld, hogy egy sneaker mely méreteire vonatkozik az “48H EXPRESS SHIPPING” lehetőség!
  • Ha több terméket rendelsz, akkor figyelj rá, hogy mindegyiknél ott legyen a “48H EXPRESS SHIPPING” matrica!

Budapesti üzletünk ünnepi nyitvatartással vár!

Segítőkész csapatunk és feltöltött raktárunk vár, ha személyesen jönnél be felpróbálni egy adott sneakert vagy ruhát. Akár csak átugranál valamelyik karácsonyi vásárból hozzánk is, akár ‘last minute’ ajándékvásárlásban vagy, ünnepi nyitvatartásunk szerint várunk a Régi posta utca 5. alatt!

Előző Travis Scott Merch Launch Day @ True to Sole
Következő CSOMAGOLÓ-RAKTÁROS KOLLÉGÁT KERESÜNK