Ugrás a tartalomra
Karácsonyi ajándékötletet keresel?

Karácsonyi ajándékötletet keresel?

Ha a barátod, tesód, párod vagy családtagod rajong a sneakerekért, akkor nézd meg ajándékötleteinket! Ha ezekből választasz, akkor biztosan örülni fog, mikor kibontja a csomagot!

Mystery Box

Idén újra elhoztuk nektek a Mystery Box-okat! Ezeket fix áron vásárolhatod meg, és csak kibontás után derül ki, hogy pontosan mit is tartalmaz! Ami biztos, hogy minden Mystery Box dobozban legalább olyan értékben találsz sneakert, ruhát, kiegészítőket, mint a kifizetett ár, de lesz jónéhány olyan szerencsés is, akik ennél jóval nagyobb értékű csomagot bonthat majd ki.

Idén kétféle Mystery Boxot vásárolhatsz meg: az egyikben sneakert, a másikban pedig ruhát találsz - és persze minden doboz további meglepetéseket is rejt!

Allwahn printek

ALLWAHN fiatal kora ellenére már lenyűgöző portfólióval rendelkezik. Jelenleg a Kisképző grafika szakán tanul, műveit nagy részben olajfestéssel és 3D grafikával készíti. Fő inspirációja Ye és más, a sneaker és streetwear kultúrában jól ismert arcok zenei és divattervezői munkássága. A True to Sole-ban több művét is megveheted magas minőségű nyomatban.

Kulcstartók

Lepj meg valakit, a kedvenc sneakerei kulcstartó verziójával! Akár hordja az adott modell vagy csak vágyott grálja, a sneaker kulcstartónak biztosan örülni fog, hiszen az minden részletében hasonlít a sneakerre, a színektől a cipőfűzőig. Minőségi és tartós műanyagból készült és gyűjthető, mint maguk a sneakerek!

Bónusz tipp: mivel rengeteg sneaker modell és színállás érhető el, egy komplett "sneaker karácsonyfát" is feldíszíthetsz ezekből a kulcstartókból!

Kiegészítők

Bármilyen ajándékcsomagot feldobhatsz apró meglepetésekkel, ilyen lehet a cipő ráncmentes állapotát meghosszabbító True to Sole Crease Protector, cipőfűzők egy csomó színben, zoknik, átlátszó egymásra pakolható sneaker tároló doboz, Takashi Murakami párna vagy egy Crep Protect Ultimate Gift Pack.

Ajándékutalvány

Pénz helyett ajándékutalványt adni sokkal jobb ötlet, hiszen megmutatod, hogy ismered a megajándékozott ízlését, ő pedig arra tudja majd költeni, amire szeretné!

A True to Sole ajándékutalvány budapesti üzletünkben és a truetosole.hu webshopban is megvásárolható!

Nézd meg az összes ajándékötletet!

Előző Év végi nyitvatartás és ügyfélszolgálat elérhetőség
Következő 48H EXPRESS SHIPPING