Ugrás a tartalomra
Nyerd meg az AJ4 Military Blue-t budapesti Treasure Hunt játékunkban!

Nyerd meg az AJ4 Military Blue-t budapesti Treasure Hunt játékunkban!

Vegyél részt te is május 11-én, szombaton délután a True to Sole Treasure Hunt játékban Budapesten!

Ismét egy öt állomásos kincskereső játékban játszhatsz velünk: azok között, akik sikeresen megfejtik a feladatokat és végigjárják az útvonalat, egy pár Air Jordan 4 Military Blue cipőt sorsolunk ki!

De ez még nem minden: az első és az ötvenötödikként célba érő játékos True to Sole ajándékcsomagot kap, a száz leggyorsabbat pedig egy ajándék hideg Monsterrel várjuk a célban!

True to Sole Treasure Hunt 2024

Így vehetsz részt a budapesti Treasure Hunt játékban:

Kövesd be és figyeld a @truetosole Insta profilt: az első állomást május. 11-én pontban 14:00-kor mutatjuk meg Insta Story-ban! Menj el minél gyorsabban az első állomásra, ott megkapod a Treasure Hunt térképedet, rá az első pecsétet és a rejtvényt, amiből kitalálhatod a második állomást.

Innentől "egyszerű" a dolgod: minél előbb járd végig az összes állomást, mindenütt fejtsd meg a feladatokat, gyűjtsd össze mind az öt pecsétet a térképeden, érj oda az utolsó állomásra 18:00-ig, és a neveddel és az elérhetőségeiddel együtt dobd be a sorsolóládába!

Részt vehetsz egyedül vagy másokkal együtt is. Ha többen indultok neki, akkor kérjetek mindenkinek külön térképet az indulásnál, mert a célban a sorsolódobozba bedobott térképek közül sorsolunk, a helyezéstől függő ajándékoknál a bedobás sorrendje számít!

Az Air Jordan 4 Military Blue sneakert aznap este, 18:30-kor sorsoljuk ki. Csak akkor vagy jogosult a nyereményre, ha ott vagy a sorsoláson - ha nem, akkor új nyertest húzunk!

Következő Zephyr x True to Sole Collection