Ugrás a tartalomra
Yeezy 350 Mono sneakerek a True to Sole-ban!

Yeezy 350 Mono sneakerek a True to Sole-ban!

Kanye már bebizonyította, hogy az adidas Yeezy sorozat mindig meg tud újulni! Bár nem a Yeezy 350-es modell volt az első, de mindig is rájuk irányult a legtöbb figyelem - és így van ez most is!

A Yeezy Boost 350 Mono sorozatában jelenleg négy színállás kapható. "Szerkezetileg" ugyanolyanok, mint a korábbi 350 v2-es modellek. A Boost talp formája és arányai változatlan, de a felsőrész viszont sokat változott: egy erős és hajlékony, sűrű szövésű, de finoman áttetsző szintetikus anyagból készült, melyet egy belső "organikus szerkezet" erősít meg. Az oldalán végighúzódó csíkot örökölte az előző v2-es modellekből és a jó öreg pulltab is ott van rajta.

Az egyes színállások a világ különböző régióiban jelentek meg 2021 június 18-án. A kékes-fehér 'Mono Ice' Észak- és Latin Amerikában valamint Kínában, a homokszínű talpon világosabb, narancsos színű 'Mono Clay' Ázsia csendes-óceáni részén és Kínában, a sötétebb barnás 'Mono Mist' pedig Európában, Afrikában, Indiában a Közel-Keleten, Oroszországban, Ukrajnában és Kínában.

Ezt követte a június 24-én a fekete talpú és felsőrészű 'Mono Cinder', ami már globálisan online volt elérhető a yeezysupply.com oldalán.

Yeezy 350 Mono sneakerek a True to Sole-ban

Igazi különlegesség, hogy a True to Sole üzletben és webshopban mind a négy színállás kapható! Gyere be üzletünkbe a Régi posta utcába és fel is próbálhatod hogy áll. Vagy rendeld meg és ha esetleg nem jó a méret (tudod a Yeezy 350-esekből a megszokott méretednél mindig egy méretettel nagyobbat érdemes venni) akkor ki tudjuk cserélni a megfelelő méretre!


Yeezy 350 töri a v1-től a Mono-ig

A legelső Yeezy Boost 350 v1-es sneakerek még 2015-ben jelentek meg. A Turtle Dove, Pirate Black, Moonrock és Oxford Tan 350 v1 színállások a mai napig ikonikus sneakerek magas resell árral.

Az igazi széles körű sikert Yeezy 350 v2 hozta el, mely szélesebb felépítésű lett és megjelent rajta a klasszikussá vált SPLY-350 felirat is. A legtöbb Yeezy 350 rajongó számra a v2-es "A Háromötvenes". Az első v2 cw, a Beluga 2016 szeptemberében droppolt, melyet még számtalan másik követett a Butter és a Sesame cw-kkel bezárólag.

A következő megújulás 2018-ban volt, amikor Kanye (akkor épp Ye) elkezdte valóra váltani “Yeezy for everyone” ígéretét.  A Static színállástól kezdve a v2-es Yeezy cipőknél a csík átlátszó lett, a felsőrész és a színek is mozgalmasabbak lettek. Szó szerint számtalan színállás látott napvilágot, pulltabbel vagy anélkül, egy ideig bibliai elnevezésekkel, melyekről később visszatértek a "földhözragadtabb" elnevezésekre.

2021-ben ismerkedhettünk meg a különleges, átlátszó borítású Yeezy 350 Mono sorozattal, újabb bizonyítékaként a Yeezy folyamatos megújulásának.

Nézd meg korábbi infografikánkat is a Yeezy történelemről!

Előző 5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak