Ugrás a tartalomra
5+1 ajándék ötlet sneaker rajongóknak

5+1 ajándék ötlet sneaker rajongóknak

Ha a családodból, a barátaid vagy a munkatársaid közül valaki szereti a sneakereket és olyan ajándékot szeretnél, aminek biztosan örül, akkor nézd meg ajándékötleteinket - ezekkel biztosra mehetsz!

1. Sneaker tisztítószerek

A sáros, latyakos idő még hónapokig itthon lesz velünk, de ha True to Sole tisztító- és ápolószert adsz ajándékba, akkor bármikor újra az eredeti fényében csilloghat a megajándékozott sneakere! A True to Sole Cleaning kitben a tisztítószertől az eszközökig mindent megtalálni a cipőtisztításhoz, a True to Sole Clening Wipe tisztítókendőből pedig mindig lehet egy darab a táskában vagy pénztárcában!


2. Kulcstartók

Lepj meg valakit, a kedvenc sneakerei kulcstartó verziójával! Akár hordja az adott modellt vagy csak vágyott grálja, a sneaker kulcstartónak biztosan örülni fog, hiszen az minden részletében hasonlít a sneakerre, a színektől a cipőfűzőig. Minőségi és tartós műanyagból készült és gyűjthető, mint maguk a sneakerek!

Bónusz tipp: mivel rengeteg sneaker modell és színállás érhető el, egy komplett "sneaker karácsonyfát" is feldíszíthetsz ezekből a kulcstartókból!


3. Sapka

A sapka tökéletes ajándék a hideg időre - és aki szeret stílusosan öltözni, annak a sapka is egy nagyon fontos kiegészítő! Karácsony előtt felkészültünk Supreme, Sp5der és drew sapkákból, nézz körül!

4. Zokni

Ne már, tényleg zoknit akarsz ajándékozni karácsonyra? Ennél közhelyesebb ajándékot nem is lehetne kitalálni - KIVÉVE, ha a megajándékozott sneaker rajongó, hiszen akkor a zoknijára ugyanúgy figyel, mint a sneakerére - itt tudsz válogatni az aktuális választékból!

5. Ajándékutalvány

Pénz helyett ajándékutalványt adni sokkal jobb ötlet, hiszen megmutatod, hogy ismered a megajándékozott ízlését, ő pedig arra tudja majd költeni, amire szeretné!

A True to Sole ajándékutalvány budapesti üzletünkben és a webshopban is megvásárolható! Bukaresti üzletünkben az ajándékutalvány jelenleg még nem beváltható.

+1. Sneaker vagy ruha karácsonyi akciónkból vagy budapesti outletünkből

Budapesti és bukaresti üzletünkben és a webshopban is Kellemes Karácsonyi Árakkal várunk benneteket - akár mást, akár saját magadat szeretnéd megajándékozni! Nézz körül a karácsonyi akciós sneakerek és ruhák között és ha megtetszik valami, akkor csapj le rá gyorsan, mert ezek az árak csak a készlet erejéig érvényesek!

Ha pedig igazán jól szeretnél járni, akkor nézz be a budapesti Pop-Up Outletbe (Régi posta utca 6.), ahol utolsó páras és más "jóárasított" cipőket és ruhákat foghatsz ki. Az aktuális választékhoz kövesd a Pop-Up Outlet Instáját!

Előző Utopia Merch Drop Day @ True to Sole
Következő ÉV VÉGI NYITVATARTÁS ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉG