Ugrás a tartalomra
A 16 éves magyar srác aki Kanye-val dolgozik

A 16 éves magyar srác aki Kanye-val dolgozik

Te hogy élnéd meg, ha egy nap arra ébrednél, hogy Insta követőid között feltűnik Kanye West?

ALLWAHN-t (kérésére csak ezen a néven szerepel a cikkben) nem csak bekövette Ye, de arra is lehetőséget kapott, hogy a Yeezy Tech Team-el együtt dolgozzon a STEM Player projekten.



ALLWAHN 16 éves korára már lenyűgöző portfólióval rendelkezik. Jelenleg a Kisképző grafika szakán tanul, műveit nagy részben olajfestéssel és 3D grafikával készíti, fő inspirációja pedig Ye zenei és divattervezői munkássága. Munkáit itt tudjátok megnézni: @allwahn

Ahogy mondani szokás a kitartó munka meghozza gyümölcsét, miután több tucat festményét és art-ját posztolta, az emberek felfigyeltek rá és kommentek hadában jelölték meg Kanye West-et: #yegottaseethis

Tavaly szeptemberben arra ébredt, hogy hirtelen új követők lepték el az Instagramját, köztük Ye.  Ezután kezdődtek az első üzenetváltások a STEM player megalkotójával és a Kano Computing alapítójával Alex Klein-el. 
A Yeezy Tech csapatához csatlakozva készítette az alábbi képet amelyet a STEM Player promóciós anyagaiban fognak használni.

Az Art Gustave Doré francia festő, illusztrátor rajzain alapul, amit blender-ben (3d modellező program) alkotott újra. A fő motívumok a STEM Player és angyalok.

A STEM Player Kanye West és a Kano Computing közös munkájából született, lényegében egy keverőpult és egy krumpli szerelemgyermeke. A stem-eket azaz sávokat (ének, hangszerek, basszus és dob) különválasztva tudjuk lejátszani létrehozva így számtalan variációt.

Kanye híres róla, hogy számait több száz vagy ezer verzióban rögzíti és maximalizmusa miatt heteket, hónapokat csúsznak bejelentett albumai.

A STEM Playerrel a számok elkészítésének hangulatát tudod elérni, például mi lenne, ha a basszus ezen a részen halkabb lenne, vagy ha csak az ének szólna a refrén alatt?

ALLWAHN-t két rövid reklámfilm készítésével is megbízták, amit a @derkonuovo art kollektívával közösen készített decembertől januárig. 

Hamarosan ezek is láthatóak lesznek a STEM Player online felületein.

ALLWAHN a 2022. 03. 06-án a True to Sole üzletben megrendezésre kerülő DONDA 2 Listening Event megszervezésében is részt vesz, ahol többek közt @derkonuovo pop up is lesz. 

DONDA 2 LISTENING EVENT -  2022. 03. 06.

Ye legújabb albuma mindenki legnagyobb meglepetésére időben érkezett, ellenben sehol sem érhető el…  A TTS csapatában sokan nagy rajongójai Kanye munkásságának, így beszereztünk egy STEM PLAYERT, hogy veletek együtt meghallgathassuk a DONDA 2 sick beatjeit. 

Időpont: 2022. 03. 06. (vasárnap) 18:00-20:00 

  • A belépés ingyenes - korlátozott férőhely érkezési sorrendben
  • Cím: 1052 Bp. Régi Posta u. 5 - True to Sole Store
  • STEM PLAYER DJ @oliverzoltai
  • Dress code: ALL BLACK ⚫️⚫️
  • Meglepetés vendég @allwahn
  • Üdítőkre a vendégeink vagytok

Tali vasárnap este! 🔜

Előző Megújul a True to Sole!
Következő Nyerd meg a 700 000 Ft-os ajándékutalványt!