Ugrás a tartalomra

MI VAGYUNK A TRUE TO SOLE

Üdvözöl a True to Sole, az első számú resell brand Magyarországon és Romániában.

Webshopunkban, illetve budapesti és bukaresti üzletünkben a régió legnagyobb választékban megtalálod a legnépszerűbb Nike, Jordan, Yeezy sneakereket és a legkeresettebb streetwear márkákat - és persze az összes szükséges kiegészítőt a tisztító- és ápolószerektől kezdve a cipőfűzőig!

Nálunk garantáltan 100%-ban eredeti sneakereket és ruhákat vásárolhatsz, melyet kiterjedt nemzetközi partnerhálózatunkból szerzünk be és gyorsan kiszállítunk futárszolgálattal.

Csapatunk

Tapasztalt nemzetközi bolti és ügyfélszolgálati csapatunk nemcsak ért a sneakerekhez, de rajong is értük - kérdezz és szívesen segítünk személyesen, telefonon vagy emailben.

 

True to Sole Budapest

True to Sole Budapest

Első üzletünk 2019 végén nyílt meg Budapest belvárosában, majd 2020. július 25-én nyitottuk meg az újabb és nagyobb True to Sole üzletet a Régi posta utca 5. szám alatt. Vár a Yeezy és a Jordan/Nike cipősfal, a limitált sneakerek vitrinje és Magyarország legnagyobb választéka F.O.G Essentials, Sp5der, Travis Scott, VLONE streetwear ruhákból!

Nyitvatartás

HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK: 12:00-20:00
PÉNTEK-SZOMBAT: 10:00-20:00
VASÁRNAP: 12:00-18:00

True to Sole Budapest

Megközelítés

Mivel üzletünk a belvárosi sétálóutcás részen helyezkedik el, ezért a legegyszerűbb, ha közösségi közlekedéssel jössz. A Deák téri metróállomástól pár perc sétára vagyunk, de 2-es villamos Vigadó téri és a Ferenciek téri buszok megállóihoz is nagyon közel vagyunk.

Parkolás

Ha autóval jössz, figyelj rá, hogy a környéken csak fizetős (és szűkös) utcai parkolási lehetőségek vannak, a bolt közvetlen környékén pedig csak az itt lakók állhatnak meg - a többieket megbüntetik. Van néhány parkolóház a közelünkben, például az Aranykéz utcában és a Piarista utcában, ahol szinte mindig van szabad hely.

 

True to Sole Bucharest

A bukaresti óvárost szegélyező forgalmas lon C. Brătianu körút 12. szám alatt 2023. november 25-én nyílt meg a vadonatúj True to Sole Bucharest üzlet izgalmas belsőépítészeti megoldásaival, utcaszintjén két nagy, Jordan, Nike és Yeezy sneakerekkel megpakolt cipősfallal és két, európai szinten is kiemelkedő limitált sneaker vitrinnel.

Az alsó szinten Romániában korábban soha nem elérhető streetwear (F.O.G Essentials, Sp5der, Travis Scott, VLONE) választék található.

Nyitvatartás

HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK: 12:00-20:00
PÉNTEK-SZOMBAT: 10:00-20:00
VASÁRNAP: 12:00-18:00

True to Sole Bucharest

Megközelítés

Üzletünk a forgalmas Ion C. Brătianu úton van, néhány parkolóhely található közvetlenül az üzlet előtt. A Piața Unirii és az Universitate metrómegállók csak néhány perc sétára vannak, mint ahogy a Sf. Gheorghe téri villamos és buszmegállók is.

Parkolás

Ha autóval jössz, figyelj rá, hogy a környéken folyamatosan nagy a forgalom és lehet nehezen találsz majd parkolóhelyet. Két parkolóház is van néhány perc sétára, az egyik a Parcare Cocor a Bărăției utcában, a másik pedig a Parcare Inter a Nicolae Bălcescu körúton.

True to Sole webshop

Webshopunk a hét minden napján 0-24 várja a megrendelésedet, nézz körül és rendelj kényelmesen! Rendelésedet minél előbb házhoz szállítjuk, rendelésedet kifizetheted bankkártyával a rendeléskor és Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Csehországban átvételkor készpénzzel!

Kérdésed van?

Nézd megy a GYIK-et, vagy keresd ügyfélszolgálatunkat a support@truetosole.hu e-mail címen vagy telefonon a  +3617004022 számon hétköznapokon 10:00 és 18:00 között!