A budapesti True to Sole üzlet

A True to Sole az első számú resell üzlet és webshop Magyarországon és a régióban, limitált és különleges, 100%-ban eredeti sneakerekkel, streetwear ruházattal és kiegészítőkkel.

2019 végén nyílt első üzletünk Budapest belvárosában, 2020. július 25-én pedig megnyitottuk új, menőbb és nagyobb üzletünket a Régi posta utca 5. szám alatt

True to Sole Team 2022

Akár itt laksz, akár látogatóként érkezel Budapestre, ha limitált sneakert vagy streetwear cuccokat akarsz vásárolni, akkor mindenképpen nézz be hozzánk! Látni fogod, hogy csapatunk nemcsak ért a sneakerekhez, de rajong is értük! Ismerj meg minket!

Nagy a választék azonnal megvásárolható, garantáltan eredeti termékekből. Üzletünkben a legtöbb cipőt felpróbálhatod. Az aktuálisan nem kapható sneaker modelleket/színeket/méreteket elő lehet rendelni, ezeket igyekszünk minél hamarabb teljesíteni megbízható nemzetközi partnerhálózatunk segítségével.

Webshopunkból nemcsak Magyarországra, Romániába és Európa más országaiba szállítunk, hanem világszerte! Aktuális budapesti készletünk erejéig méretcsere lehetőséget is biztosítunk.

Grails of True to Sole

A True to Sole grál vitrinjében egy folyamatos kiállítást találsz grálokból - limitált és különleges sneakerekből, valamint exkluzív gyűjthető tárgyakból!

 Nyitvatartás / Opening hours:
Hétfő-Csütörtök: 12:00-20:00 • Péntek-Szombat: 10:00-20:00 • Vasárnap: 12:00-18:00

Kérdésed van a vásárlásról vagy rendelésről?

Nézd meg a Gyakran Ismétlődő Kérdések oldalt, ahol összegyűjtöttük a leggyakrabban felbukkanó kérdéseket - és persze a válaszokat is :)

Megközelítés

Mivel üzletünk a belvárosi sétálóutcás részen helyezkedik el, ezért a legegyszerűbb, ha közösségi közlekedéssel jössz. A Deák téri metróállomástól pár perc sétára vagyunk, de 2-es villamos Vigadó téri és a Ferenciek téri buszok megállóihoz is nagyon közel vagyunk.

Parkolás

Ha autóval jössz, figyelj rá, hogy a környéken csak fizetős (és szűkös) utcai parkolási lehetőségek vannak, a bolt közvetlen környékén pedig csak az itt lakók állhatnak meg - a többieket megbüntetik. Van néhány parkolóház a közelünkben, például az Aranykéz utcában és a Piarista utcában, ahol szinte mindig van szabad hely.

True to Sole Budapest - sneaker & streetwear store - 1052 Budapest, Régi posta utca 5.

Mit találsz a True to Sole üzletben?

Yeezy falunkon folyamatosan a Magyarországon legnagyobb, folyamatosan elérhető színállás- és méretválasztékban találhatsz Yeezy 350, Yeezy 500 és 700 sneakereket.

Ezen kívül a legmenőbb Nike és Jordan modellekből is mindig találhatsz valamilyen friss érkezést vagy régóta keresett grált - a limitált vagy collabb modellekből is.

Supreme, Off-White, BAPE, Vlone és UNREAL - ezek csak a legfőbbek a nálunk kapható streetwear ruházati márkák folyamatosan megújuló választékából.

A Sprayground táskák, Crep Protect sneaker tisztító- és ápolószerek, Supreme és Off-White kiegészítők, Murakami és KAWS plüssök és gyűjtői darabok is csak rád várnak!

Rendelj online!

Ha nem fér bele az idődbe, hogy benézz hozzánk, akkor irány a webshopunk! Az üzletünkben elérhető sneakereket, ruhákat és kiegészítőket kényelmesen megrendelheted a hét minden napján 0-24-ig! Online olyan cipőket/méreteket is megrendelhetsz, melyek üzletükben éppen nem elérhetők.

A True to Sole sztori

Célunk, hogy elérhetővé tegyük a legfrissebb sneaker és streetwear trendeket Magyarországon és a régióban.

Ismerd meg a True to Sole csapatát és koncepcióját! Ebben az interjúban az alapító, Pótor Attila mesél az új üzlet nyitását is eredményező fejleményekről.