A budapesti True to Sole üzlet

2020. július 25-én nyitottuk meg új, menőbb és nagyobb üzletünket Budapest belvárosában a Régi posta utca 5. szám alatt.

 Nyitvatartás / Opening hours:
Hétfő-Csütörtök: 12:00-20:00 • Péntek-Szombat: 10:00-20:00 • Vasárnap: 12:00-18:00


Akár itt laksz, akár látogatóként érkezel Budapestre, ha limitált sneakert vagy streetwear cuccokat akarsz vásárolni, akkor mindenképpen nézz be hozzánk!

Megközelítés

Mivel üzletünk a belvárosi sétálóutcás részen helyezkedik el, ezért a legegyszerűbb, ha közösségi közlekedéssel jössz. A Deák téri metróállomástól pár perc sétára vagyunk, de 2-es villamos Vigadó téri és a Ferenciek téri buszok megállóihoz is nagyon közel vagyunk.

Parkolás

Ha autóval jössz, figyelj rá, hogy a környéken csak fizetős (és szűkös) utcai parkolási lehetőségek vannak, a bolt közvetlen környékén pedig csak az itt lakók állhatnak meg - a többieket megbüntetik. Van néhány parkolóház a közelünkben, például az Aranykéz utcában és a Piarista utcában, ahol szinte mindig van szabad hely.

Mit találsz a True to Sole üzletben?

Yeezy falunkon folyamatosan a Magyarországon legnagyobb, folyamatosan elérhető színállás- és méretválasztékban találhatsz Yeezy 350, Yeezy 500 és 700 sneakereket.

Ezen kívül a legmenőbb Nike és Jordan modellekből is mindig találhatsz valamilyen friss érkezést vagy régóta keresett grált - a limitált vagy collabb modellekből is.

Supreme, Off-White, BAPE, Vlone és UNREAL - ezek csak a legfőbbek a nálunk kapható streetwear ruházati márkák folyamatosan megújuló választékából.

A Sprayground táskák, Crep Protect sneaker tisztító- és ápolószerek, Supreme és Off-White kiegészítők, Murakami és KAWS plüssök és gyűjtői darabok is csak rád várnak!

Rendelj online!

Ha nem fér bele az idődbe, hogy benézz hozzánk, akkor irány a webshopunk! Az üzletünkben elérhető sneakereket, ruhákat és kiegészítőket kényelmesen megrendelheted a hét minden napján 0-24-ig!

A True to Sole sztori

Ismerd meg a True to Sole csapatát és koncepcióját. Ebben az interjúban az alapító, Pótor Attila mesél az új üzlet nyitását is eredményező fejleményekről.