Ugrás a tartalomra

Nálunk az eredetiség a legfontosabb!

Garantáljuk, hogy a True to Sole üzletben és webshopban kizárólag eredeti sneakereket találsz!

Kiterjedt és megbízható partnerhálózatunkból kizárólag eredeti sneakereket, streetwear ruhákat és kiegészítőket szerzünk be, melyek dokumentáltan visszakövethetők az első, hivatalos forgalmazó általi értékesítésig.

True to Sole eredetiség

Vigyázz, minket is hamisítanak!

Figyelj rá, hogy kit követsz a social médiában, mert többen próbálnak visszaélni a a True to Sole megbízhatóságával és nevével, hogy hamis termékeket próbáljanak rádsózni vagy pénzügyi adatokat akarnak kicsalni tőled.

A True to Sole-tól csak budapesti vagy bukaresti üzleteinkben, illetve a truetosole.hu webshopból tudsz vásárolni, Instagram vagy más social média profilon keresztül nem.

Ha pedig bárki a nevünkben próbálna üzenetben, e-mailben bankártya- vagy más fizetésre alkalmas adatot kicsalni tőled (például azt írják, hogy te nyertél egy nyereményjátékunkban vagy egy rendelésre hivatkoznak), akkor ne dőlj be nekik és jelezd nekünk. Mi sosem kérünk be üzenetben fizetésre alkalmas adatokat (pl. a bankkártyád adatai).

Mi csak a hivatalos profiljainkról, e-mail címeinkről lépünk veled kapcsolatba. 
Ügyfélszolgálati e-mail címünk: support@truetosole.hu
Instagram profiljaink: @truetosole és @truetosolero
Tiktok: @truetosole és @truetosolero
Facebook: True to Sole, True to Sole Hungary, True to Sole Romania
YouTube: @truetosole és @truetosolero

Figyelj nagyon, mert a csalók sokszor megtévesztésig hasonló, az eredetitől csak egy-két karakterben különböző profilnevekről vagy e-mail címekről írnak neked! 

True to Sole - csak eredeti sneakerek

100% eredeti sneakerek

Tapasztalt csapatunk minden hozzánk beérkező sneakert egyesével megvizsgál, mielőtt kikerül az üzletbe és a webshopra, így 100%-osan biztosak vagyunk abban, hogy kínálatunkban csak eredeti termékek vannak.

Ellenőriztetnéd? Nem probléma!

Lehetőséget biztosítunk rá, hogy általunk is elismert külső szakértővel (saját költségedre) megvizsgáltasd a cipőt. Ennek részleteiről érdeklődj az ügyfélszolgálatunkon.

True to Sole Authenticity Tag és matrica

Üzletünkben vásárláskor, illetve a webshopos rendelések feladásakor a sneakerekre felerősítünk egy True to Sole Authenticity Taget, mely kék és fehér színben is létezik. Ez bizonyítja, hogy a cipőt ellenőriztük és rendben találtuk.

A ruhákra hologramos eredetiség matricát teszünk.

Elállást csak úgy tudunk elfogadni, ha az Authenticity Tag vagy a hologramos matrica a helyén van és sértetlen! Ezért próbálás előtt még ne távolítsd el a Taget vagy ne szedd le a matricát!

True to Sole - csak eredeti sneakerek

Ha a Tag rögzítése sérült, szakadt vagy el lett távolítva, illetve a hologramos matrica elszakadt, akkor nem vesszük vissza a terméket.

Ha valaki olyan sneakert kínál neked eladásra, melynek eredetiségét True to Sole Authenticity Taggel szeretné bizonyítani, minden esetben ellenőrizd a Tag sértetlenségét és kérd a számla bemutatását is.