Garantáljuk, hogy a True to Sole üzletben és webshopban kizárlólag eredeti sneakereket találsz!

Kiterjedt és megbízható partnerhálózatunkból kizárólag eredeti sneakereket szerzünk be, melyek dokumentáltan visszakövethetők az első, hivatalos forgalmazó általi értékesítésig.

100% eredeti sneakerek

Tapasztalt csapatunk minden hozzánk beérkező sneakert egyesével megvizsgál, mielőtt kikerül az üzletbe és a webshopra, így 100%-osan biztosak vagyunk abban, hogy kínálatunkban csak eredeti termékek vannak.

Ellenőriztetnéd? Nem probléma!

Lehetőséget biztosítunk rá, hogy budapesti üzletünkben megvásárlás előtt általunk is elismert külső szakértővel (saját költségedre) megvizsgáltasd a cipőt. Ennek részleteiről érdeklődj a bolti csapatnál!

True to Sole Authenticity Tag

Üzletünkben vásárláskor, illetve a webshopos rendelések feladásakor a sneakerekre felerősítünk egy True to Sole Authenticity Taget. Ez bizonyítja, hogy a cipőt ellenőriztük és rendben találtuk.

Elállást vagy méretcsere igényt csak úgy tudunk elfogadni, ha az Authenticity Tag a helyén van és sértetlen! Ezért próbálás előtt még ne távolítsd el a Taget!

Ha a Tag rögzítése sérült, szakadt vagy el lett távolítva, akkor nem vesszük vissza és nem cseréljük.

Ha valaki olyan sneakert kínál neked eladásra, melynek eredetiségét True to Sole Authenticity Taggel szeretné bizonyítani, minden esetben ellenőrizd a Tag sértetlenségét és kérd a számla bemutatását is.