Ugrás a tartalomra

Eredetiség

Garantáljuk, hogy a True to Sole üzletben és webshopban kizárlólag eredeti sneakereket találsz!

Kiterjedt és megbízható partnerhálózatunkból kizárólag eredeti sneakereket szerzünk be, melyek dokumentáltan visszakövethetők az első, hivatalos forgalmazó általi értékesítésig.

100% eredeti sneakerek

Tapasztalt csapatunk minden hozzánk beérkező sneakert egyesével megvizsgál, mielőtt kikerül az üzletbe és a webshopra, így 100%-osan biztosak vagyunk abban, hogy kínálatunkban csak eredeti termékek vannak.

Ellenőriztetnéd? Nem probléma!

Lehetőséget biztosítunk rá, hogy budapesti üzletünkben megvásárlás előtt általunk is elismert külső szakértővel (saját költségedre) megvizsgáltasd a cipőt. Ennek részleteiről érdeklődj a bolti csapatnál!

True to Sole Authenticity Tag

Üzletünkben vásárláskor, illetve a webshopos rendelések feladásakor a sneakerekre felerősítünk egy True to Sole Authenticity Taget. Ez bizonyítja, hogy a cipőt ellenőriztük és rendben találtuk.

Elállást vagy méretcsere igényt csak úgy tudunk elfogadni, ha az Authenticity Tag a helyén van és sértetlen! Ezért próbálás előtt még ne távolítsd el a Taget!

Ha a Tag rögzítése sérült, szakadt vagy el lett távolítva, akkor nem vesszük vissza a terméket.

Ha valaki olyan sneakert kínál neked eladásra, melynek eredetiségét True to Sole Authenticity Taggel szeretné bizonyítani, minden esetben ellenőrizd a Tag sértetlenségét és kérd a számla bemutatását is.