Ugrás a tartalomra
Bamba Marha x TTS: DOWNTOWN burger, közös merch póló és meglepetések

Bamba Marha x TTS: DOWNTOWN burger, közös merch póló és meglepetések

Egy szuper kollabot hoztunk nektek a Bamba Marhával: 2023. július 5. és 31. között kapható az összes Bamba Marha étteremben a DOWNTOWN burger, Jancsa Jani július havi burgere, melynek ízvilágát a sneaker és streetwear kultúra hazája, az USA inspirálta.

A DOWNTOWN burgerben a marhahúspogácsa, az olvadozó cheddar sajt és a ropogós bacon mindent visznek, de még ennél is több vár rád! Az amerikai hagymakarikák és a marinált lilahagyma mellett a Bamba BBQ szósz teszi még fűszeresebbé a burgert. A pirított hagyma, a friss római saláta és a lédús paradicsom pedig nyárias frissességet és ropogós kontrasztot ad a burger élményhez.

A DOWNTOWN burgerhez egy különleges True to Sole limitált póló is készült. Ezt július 5-én lehet a Bamba #FERENCIEK étteremben megvásárolni - a pólók mindegyike egy vagy több ajándék Bamba Marha menüt rejt! Részletek alább!

Ezen felül még mással is készültünk nektek: ha DOWNTOWN burgert vásárolsz, akkor egy 3000 Ft-os True to Sole kedvezménykupont kapsz és regisztrálhatsz a játékba, melynek nyereménye egy Air Jordan 1 High Starfish sneaker a méretedben! Részletek alább!

Bamba Marha x True to Sole pólók limitált darabszámban ajándék burger menükkel!

Július 5-én, a DOWNTOWN burger megjelenésének napján a Bamba #FERENCIEK étteremben (Cím: 1051 Budapest, Haris köz 2.) lesz kapható a Bamba Marha x True to Sole limitált narancssárga póló 9990 Ft-os áron. Mindössze 100 sorszámozott darab érhető el belőle! 

De ez még nem minden: minden egyes póló nyer! A pólót kifordítva és a nagy bevarrt Bamba Marha True to Sole címkét belülről kifejtve feltárul, hogy melyik nyereményt rejti a póló: a 40 single menü egyike? Vagy a 40 dupla menü egyike? Esetleg a 19 dupla páros menü valamelyike?

Vagy egyenesen a főnyeremény, a 12 páros menü lapul a címkén?

A pólót 2023. július 5-én, szerdán 17:00-tól lehet megvásárolni a Bamba #FERENCIEK étteremben a készlet erejéig. Érdemes (jóval) korábban érkezni, hogy biztosan jusson! A sorba beállók egy sorszámot kapnak. Egyvalaki egy pólót vásárolhat.

A jó hangulatról dj fog gondoskodni: szóval lehet majd enni-inni, beszélgetni, vibeolni és persze ott helyben kibontani a pólót és megnézni hány ajándék menüt rejt!

Az ajándék menü(ke)t bármelyik Bamba Marha burgerezőben lehet beváltani 2023. december 23-ig, kivéve a főnyereményt, melyet 2024. június 30-ig váltható be.

A beváltásnál a címkét rendelés előtt kell átadni.

3000 Ft True to Sole kedvezmény a DOWNTOWN burger vásárlóknak

Ha DOWNTOWN burgert vásárolsz bármelyik Bamba Marha étteremben, akkor 3000 Ft kedvezményre jogosító kupont találsz a burgeredre tűzve. Ez a kupon a True to Sole üzletben és pop-up outletben (Régi Posta utca 5. és 6.) bármelyik póló, pulóver vagy nadrág vásárlásakor beváltható.

Más kedvezménnyel nem összevonható, egyszerre egy kedvezmény váltható be 2023. augusztus 31-ig. Fizetés előtt jelezd, hogy szeretnéd felhasználni. 

Ha házhozszállítással rendelsz, akkor a kupont a kiszállító cégek korlátozásai miatt nem tudjuk kiküldeni!

Jöhet a DOWNTOWN burger AJ1 sneakerrel?

Rendelj Bamba Marha DOWNTOWN burgert 2023. július 5. és 31. között bármely étteremben vagy házhozszállítással és megnyerheted a narancs-fehér színben pompázó Air Jordan 1 High 'Starfish' sneakert a méretedben!

Így jelentkezhetsz a játékba:

1) Tedd el a vásárlását/rendelést igazoló blokkot!

2) Kövesd be a @truetosole és a @bambamarhaburger profilokat Instagramon!

3) Jelentkezz itt adataid megadásával! Egy személy egyszer jelentkezhet a játékba.

Sorsolás: 2023. augusztus. 2. A nyertest a jelentkezésnél megadott e-mail címen értesítjük. A nyeremény egy Air Jordan 1 High 'Starfish' sneaker, melyet a nyertes saját méretében a True to Sole budapesti üzletében vehet át. A nyeremény átvételének feltétele a blokk bemutatása.

Előző Teljes vagy részmunkaidős értékesítő kollégát keresünk
Következő Nyár végéig vár a True to Sole Pop-Up Outlet!