Ugrás a tartalomra
How to stop Creasing your sneaker

Zavarnak a ráncok a cipődön? A megoldás: Sneaker Shields

Te is utálod, amikor megjelennek az első ráncok kedvenc sneakereden?

A bőr felsőrésszel készült cipőknél ez egy természetes jelenség, hiszen ahogy minden lépésnél meghajlik a lábfejed, a cipő orránál a bőr vele hajlik. Így idővel a hordástól megjelennek a gyűrődések, ráncok, sőt repedések is a cipő orrán - először a festésen, majd maga a bőr is elfárad.

Crease Protector - Sneaker Shield - True to Sole

Mit tehetsz a sneaker ráncosodás ellen?

1. A leghatékonyabb, ha egyáltalán nem hordod a cipőt - így tuti nem fog ráncosodni! De mivel valószínűleg hordani vetted, ugorjunk is át a második pontra :D

2. Úgy lépsz, hogy nem hajlik a lábad - ez sem valószínű, hogy sokáig bírnád :D

3. Mi leginkább a crease protector használatát javasoljuk :) Ez egy olyan speciális betét a cipő orrában, ami csökkenti a cipő orrának hajlását, ezáltal a ráncosodást és repedezést is.

És ha arra gondolsz, hogy ez biztosan kényelmetlen... nos, erre gondoltak a tervezők és a kialakítás és párnázás biztosítja, hogy a crease protector viselésével is kényelmes maradjon a cipőd!

Milyen crease protector kapható a True to Sole-ban?

Crep Protect Sneaker Shields

A Crep Protect márkát biztosan ismered sneaker tisztító- és ápolószereiről, ők is készítenek cipő ráncosodás elleni betétet, melynek neve Crep Protect Sneaker Shield, ez nem csak a ráncokat, de a deformációkat is megelőzi és segít kedvenc sneakered eredeti alakját is megőrizni. Így sokkal később és kisebb mértékben jelennek meg a zavaró ráncok és repedések.

Crep Sneaker Shield

A Sneaker Shieldben van egy gélpárna, így nem kell tartanod attól, hogy kényelmetlen lesz viselni a cipődet. Sőt, még friss trópusi illata is van!

Kétféle, S (34 és 39,5 között) és L (40 és 47 között) méretekben kapható.

True To Sole Sneaker Shields

Hamarosan!

Előző Ajándék limitált True to Sole fémkulacs a webshopos rendelésekhez!
Következő Megújul a True to Sole!