Ugrás a tartalomra
True to Sole - Karácsonyi Ajándékötlet Sneakerheadeknek

5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak

Sneaker rajongó a barátod, párod vagy családtagod és szeretnél olyat ajándékozni neki, aminek biztosan örül? Olvasd el karácsonyi ajándékötleteinket!

1. Ajándékutalvány

Rögtön a lista elején van az ajándékutalvány, ami a legegyszerűbb és szó szerint az utolsó pillanatban is beszerezhető!

Pénzt adni ugyanis ötlettelenséget sugallhat, egy ajándékutalvány ennél sokkal jobb ötlet, hiszen látszik, hogy ismerjük a megajándékozott ízlését, ő pedig arra tudja költeni, amire szeretné!

A True to Sole ajándékutalvány 10 000, 20 000, 50 000 és 100 000 Ft-os címletekben vásárolható meg budapesti (Régi posta utca 5.) üzletünkben vagy truetosole.hu webshopban!

5-karacsonyi-ajandekotlet-1-ajandekutalvany

Nyomtatott ajándékutalvány kártya

Azonnal megvásárolható az üzletben, kifizetheted készpénzzel vagy bankkártyával!

Elektronikus ajándékutalvány

Ide kattintva azonnal megvásárolhatod bankkártyás fizetéssel. Az ajándékutalványt e-mailben küldjük azonnal, be tudod tenni az Apple Walletedbe is.

A nyomtatott és elektronikus ajándékutalvány is beváltható bármilyen sneakerre, streetwear ruhára vagy kiegészítőre az üzletben és a webshopban egyaránt, legalább az ajándékutalvány vásárlásától számított egy évig.

2. Mystery Box

A Mystery Box lényege, hogy fix áron vásárolható meg, de csak kibontás után derül ki, hogy pontosan mit is tartalmaz! Ami biztos, hogy minden Mystery Box dobozban legalább olyan értékben találsz sneakert, ruhát, kiegészítőket, mint a kifizetett ár, de lesz jónéhány olyan szerencsés is, akik ennél jóval nagyobb értékű csomagot bonthat majd ki.

5-karacsonyi-ajandekotlet-2-mystery-box

Idén kétféle Mystery Boxot vásárolhatsz meg: az egyikben sneakert, a másikban pedig ruhát találsz - és persze minden doboz további meglepetéseket is rejt!

Akármelyik True to Sole Mystery Boxot választod, biztos hogy nagyszerű ajándékötlet, családtagnak, barátoknak, akár saját magadnak ;) A Mystery Boxot dupla csomagolásban küldjük, így tökéletes állapotban kerülhet majd a karácsonyfa alá!

3. Crep Protect tisztító- és ápolószerek

Nemcsak az igazi sneakerheadek tartják makulátlanul tisztán, ápoltan és jó illatúan a cipőiket, ez mára a jó megjelenés és stílus része lett!

5-karacsonyi-ajandekotlet-3-crep-protect

A Crep Protect tisztító- és ápolószereket szuper, ajándéknak is alkalmas csomagokban is meg lehet vásárolni, az egyik javaslatunk a Crep Protect Ultimate Gift Pack, a másik pedig egy ital díszcsomagolásához hasonló henger, szintén tele tisztító és ápolószerekkel, ez a Crep Protect Ultimate Care Kit.

4. Zoknik

Sneakerrel ellentétben zoknit nagyobb biztonsággal ajándékozhatsz, a hiszen a méretprobléma szinte ki van zárva, ráadásul a zokni tényleg “hagyományos” karácsonyi ajándék! A True to Sole-ban egyre nagyobb választékban találhatsz zoknikat!

5-karacsonyi-ajandekotlet-4-zoknik

5. Kiegészítők

Egy sneakerhead biztosan örül olyan ajándékoknak, amik sneakerekkel kapcsolatosak, ilyenek a jó minőségű, strapabíró sneaker kulcstartók, vagy a cipők tárolására és bemutatására egyaránt nagyszerű sneaker display dobozok!  Újdonság nálunk a karácsonyi szezonban a sneaker gyertya is!

5-karacsonyi-ajandekotlet-5-kiegeszitok

Reméljük, hogy sikerült ötletet adni ahhoz, hogy örömet tudj szerezni Karácsonyra!

Előző Yeezy cipők hideg időre