Ugrás a tartalomra
Keressük a True to Sole arcait!

Keressük a True to Sole arcait!

Szeretnél te lenni a True to Sole egyik arca, hogy a legmenőbb sneakerekkel és legstílusosabb streetwear márkákkal fotózz, videózz és bepillanthass ebbe a világba? 

Akkor jelentkezz most!

Készíts egy sneakerekkel vagy streetwear outfitekkel kapcsolatos nyilvános képet és/vagy videót saját Instagram vagy TikTok csatornádra 2022. február 28-ig!

Nem az a fontos, hogy hány követőd van jelenleg: a lényeg a sneakerek és a streetwear szeretete, a stílus, kreativitás, és hogy önmagadat add! Korábbi képed vagy videód is elküldheted, ha megfelel a fentieknek és az elmúlt fél évében készült!

Mutatkozz be nekünk és küldd el kép(ek) vagy videó(k) linkjét ezen a linken

Fontos, hogy a kép/videó nyilvános legyen, hogy meg tudjuk nézni.

Csak 16 évnél idősebb fiúk és lányok jelentkezését várjuk!

Mi történik a jelentkezésed után?

Csapatunk minden egyes jelentkezést megnéz. A legjobbakat személyes beszélgetésre és egy próbafotózásra/videózásra is meghívjuk a True to Sole budapesti üzletébe. 

Közülük választjuk majd ki a True to Sole arcait, akikkel utána egyedi megállapodások alapján a legmenőbb sneakerekkel és streetwear cuccokkal rendszeresen fotózunk és videózunk majd a True to Sole social média és más felületeire, és más izgalmas True To Sole projektekben is részt vehetnek.

Kérdésed van?

Írd meg a marketing@truetosole.hu e-mail címre.
Előző Nyerd meg a 700 000 Ft-os ajándékutalványt!
Következő Év végi nyitva tartás és ügyfélszolgálat