Ugrás a tartalomra
Megnyílt a True to Sole Bucharest!

Megnyílt a True to Sole Bucharest!

Hónapok óta tartó előkészületek és lázas munka után rohamosan közeledett a november 24. este, a True to Sole Bucharest VIP megnyitó eseménye. Ha bármikor is volt részed bármilyen építkezésben vagy felújításban, akkor tudhatod, hogy "még egy hét" mindig jól jönne, de akármilyen valószínűtlennek is tűnik menetközben, az utolsó pillanatra mégis minden összeáll!

Ez vár vadonatúj bukaresti üzletünkben

A bukaresti óvárost szegélyező forgalmas lon C. Brătianu körúton a vadonatúj True to Sole Bucharest üzlet izgalmas belsőépítészeti megoldásaival, utcaszintjén két nagy, Jordan, Nike és Yeezy sneakerekkel megpakolt cipősfallal és két, európai szinten is kiemelkedő limitált sneaker vitrinnel várta a sneaker rajongókat, az alsó szinten Romániában korábban soha nem elérhető streetwear (F.O.G Essentials, Sp5der, Travis Scott, VLONE) választékkal készültünk. Az emeleti szinten pedig... na ezt még nem árulhatjuk el, mi készül itt, de hamarosan ez is kiderül!

A VIP megnyitó

A meghívott vendégek és influencerek nem csak benéztek hanem sokáig maradtak és együtt buliztak csapatunkkal - a trap beatek mellett manele zenére is pörgött a buli: ürültek a poharak és készült a sok Insta Story! Látszott, hogy Romániában már nagyon vártak egy ilyen üzletet: többen is mondták, hogy szerintük a True to Sole Bucharest lett most a legszebb bolt a városban!

A nagy megnyitó november 25-én

Mondanánk, hogy rövid buli volt, hiszen másnap nyitottunk - csak ez nem lenne igaz :D Az elmaradt alvást lelkesedéssel pótolta csapatunk, és szükség is volt rá, hiszen a november 25-i délelőtt 10 órás nyitásra, már százak várakoztak arra a szakadó esőben, hogy bejussanak a lecsaphassanak a nyitó akcióban elérhető 100 cipőre, amit retail áron lehetett megvásárolni. A sorban első emberek semmit sem bíztak a véletlenre, hiszen ők már előző este megérkeztek (volt aki Brassóból vonattal).



Nyitástól kezdődött a dara, nemcsak a helyi románai csapat, de a nyitás segítésére érkezett magyarországi kollégákból is mindenkire szükség volt, hogy lehozzuk a nyitónapi hatalmas érdeklődést és igényt. Mindenkinek köszönjük, aki eljött aznap és türelmüket is - hiszen mindenkit igyekeztünk maximálisan kiszolgálni!

Ezek voltak a legnépszerűbb sneakerek

A legnépszerűbbnek a Travis Scott Jordan 1 Low Olive és a Jordan 4-es és Yeezy 350-es sneakerek bizonyultak és minden előzetes elvárásunkat meghaladta az Essentials és a Sp5der ruhák iránti érdeklődés - nyugalom, már úton van a restock ;)

Minden vásárlás mellé került a nyitás tiszteletére készült True to Bucharest újságból egy példány, amiben az összes márkánkról, a True to Sole történetéről, a bukaresti sneaker és streetwear kultúráról, valamint Románia legnépszerűbb sneakereinek toplistájáról is lehet olvasni.

A java még csak most jön!

Még egyszer, mindenkinek köszönjük, aki eljött hozzánk a nyitóhétvégén! Ne feledjétek, ez még csak a kezdet: mostantól hónapról-hónapra komolyabb választékkal, új márkákkal, izgalmas helyi események és nyereményjátékok várnak rátok Bukarestben. A sneaker game már sosem lesz ugyanolyan, mint november 25. előtt volt!

Előző Kellemes Karácsonyi Árak a True to Sole-ban!
Következő True to Sole Black Friday