Ismerd meg a True to Sole csapatát!

Ha már jártál a budapesti True to Sole üzletben, akkor már több csapattagunkkal is találkozhattál személyesen, videókból, interjúkból pedig már több TTS-es arc is ismerős lehet. Most megismerheted az egész csapatot: kinek mik a kedvenc sneakerei, mi a kapcsolata a hazai sneaker kultúrával, és mivel foglalkozik a True to Sole-ban!

Az interjúk sora folyamatosan bővül:

Pótor AttilaDóra Sebastian / Nagy K DávidBoroznaki Gergő Csatlós Nati / Lauth “Riky” Henrik Junior / Kállai Máté / Nagy Emma / Zita Wu  

Pótor Attila - Alapító, Tulajdonos

Miért és mióta érdekel a sneakerek és a streetwear világa?

Nagyjából 2015 óta. Először a kosárlabda cipők vonzottak (Kobe, Jordan brand), majd egyre inkább megismertem és elmélyültem a sneakerekben, ezáltal pedig szélesedett a spektrum.
2017 óta foglalkozom a sneakerekkel üzletszerűen és azóta már mindenféle cipő megfordult kezeim között, szerencsém volt igazi ritkaságokkal találkozni. 

Mi a TOP3 kedvenc sneakered?

Air Force 1 White 
Air Jordan 1 Royal
New Balance 327 Casablanca Orange

Mi a TOP3 kedvenc sneakered az elmúlt 1-2 évből?

Nike Sacai collabok
a Yeezy brand újításai (nem emelnék ki konkrét modellt)
New Balance 327

Neked mi az, ami megtetszik egy adott sneakerben?

Az innováció illetve a mögötte rejlő történet/sztori.

A sneakeredhez öltözöl vagy fordítva?

Ez változó: nem feltétlenül cipőhöz öltözködöm, szerintem eseménye válogatja. A hétköznapokban legtöbbször a kényelem dominál, ha pedig valamiféle esemény van, akkor ahhoz álmodom meg az outfitem.

Neked mik a feladataid a True to Sole csapatában?

  • A cég stratégiájának megszabása
  • A megfelelő körülmények garantálása mind az itt dolgozók, mind a vásárlók részére
  • Vásárlói élmény folyamatos fejlesztése
  • Beszerzés
  • Logisztikai feladatok
  • Team-management 
  • Nemzetközi terjeszkedés

Miért szeretsz a True to Sole csapatában dolgozni?

Aki volt már nálunk az tudja, hogy milyen barátságos és családias a hangulat nálunk. Ennek köszönhetően ki merem jelenteni, hogy mindenki szívesen jár be dolgozni. A legfontosabb pedig, hogy szeretem amit csinálok, szóval nem teherként tekintek a feladatokra, hanem folytonos kihívásként és fejlődési lehetőségként.

Valami sneakeres story?

Apróság, de 2015-2016 környékén nagyon szerettem volna magamnak az Air Jordan 6 Carmine színállását, de nyilván nem engedhettem meg magamnak. 

Amikor most, 2021-ben megjelent, vettem is magamnak egyet belőle és többet jelent, mint bármelyik ennél különlegesebb, extrább, drágább cipő mert van egy személyes kötődésem. Véleményem szerint az ilyen apró saját sztorik teszik széppé és érdekessé a cipőgyűjtést.

Mi a véleményed a sneaker resell jelenségről?

Óriási piac, amiben még borzasztó sok növekedési potenciál van. Személyesen azt kedvelem benne leginkább (ami egyben a legnagyobb kihívás is), hogy iszonyatos ütemben változik, nagyon dinamikus és ehhez folyamatosan igazodni és alkalmazkodni kell.

  

Dóra Sebastian - Tulajdonos

Miért és mióta érdekel a sneakerek és a streetwear világa?

Nagyjából 13-14 éves lehettem, amikor megvettem az első Nike Dunk cipőm, ami a mai napig megvan! Ott és akkor kezdtem meglátni a cipőkben a szépséget. 

Mi a TOP3 kedvenc sneakered?

1: Air Jordan 4 x Off White “Sail” 
2: Air Jordan 1 Low “CNY” 
3: Nike Dunk Low “City Market” 

Mi a TOP3 kedvenc sneakered az elmúlt 1-2 évből?

1: Nike Air Force 1 x Off White “VOLT” 
2: Air Jordan 4 Retro “Cactus Jack” 
3: Nike SB Dunk x Travis Scott 

Neked mi az, ami megtetszik egy adott sneakerben?

Amikor látom, hogy egy cipőn gondolkodtak, foglalkoztak vele és jó a mondanivalója! Az apró részletek, vagy hogy a jobb és bal páron más színeket használnak, fordítva van a pipa, olyan kis meglepetések, mint a rejtett zsebek, és hasonlók.

A sneakeredhez öltözöl vagy fordítva?

Előbb a cipő aztán a ruha! Nem nagyon szeretem a drága ruhákat, így a cipővel dobom fel az átlagos ruháim :) 

Neked mik a feladataid a True to Sole csapatában?

Ez eléggé összetett, hogy nekem mi a feladatom. Úgy fogalmaznék befektető vagyok és részt veszek a cég jövőjét és előrehaladását biztosító fontos kérdések eldöntésében.

Miért szeretsz a True to Sole csapatában dolgozni?

Azért szeretek a TTS csapat tagja lenni, mert ez nem csak egy munkahely, hanem egy baráti társaság, sőt egy család! Szerintem nincs annál fontosabb, mint hogy jó kedvvel, lendülettel és motiváltan mész be dolgozni, és még véletlenül sem úgy, hogy “jaj, már megint indulni kell”...

Van valami “sneakeres” jó sztorid?

Kezdetben, amikor még nem volt lehetőségem saját pénzből megvenni magamnak azokat a cipőket amire vágytam, akkor sajnos tudatlanként belefutottam egy kamu cipős oldalba. Azt hittem, hogy mekkora király vagyok, hogy ilyen jó áron sikerült találnom egy Yeezy 350 v1 “Pirate Black”, de aztán elég hamar kiderült, hogy átvertek... 

Mi a véleményed a sneaker resell jelenségről?

Szerintem az egyik legdurvábban fejlődő tevékenységgé nőtte ki magát és nagyon sok mindent foglal magában a “resell” és a “resellerkedés”! Mindig is volt és mindig is létezni fog, csak egyszer ezt, máskor meg azt keresnek többen - és mindig is lesznek, akik megjelennek eladóként. 

Nagyon örülök, hogy a True to Sole-lal Magyarországon meg tudtuk mutatni, hogy milyen egy igazi resell store. Itthon ez még kicsit idegen műfaj, de egyre jobb és jobb visszajelzéseket kapunk!

 

 

Nagy K Dávid

Miért és mióta érdekel a sneakerek és a streetwear világa?

Lassan 10 éve részese vagyok ennek a kultúrának/communitynek, azonban csak 4-5 éve töltök be aktívabb szerepet ebben a világban. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés, hiszen az önkifejezés egy bizonyos formája a stílus. Ezt én a streetwear vonalon találtam meg. A kezdetek óta eltelt pár év, és úgy érzem, hogy napról-napra egy lépcsőt megyek felfelé ebben a világban betöltött szerepem során.

Mi a TOP3 kedvenc sneakered?

Nike x Sacai LD Waffle Summit White
Nike Air Jordan 1 Retro High Nigel Sylvester
Nike Air Force 1 Low White

Mi a TOP3 kedvenc sneakered az elmúlt 1-2 évből?

Nike Air Jordan 1 Retro High NYC to Paris
Nike Dunk Low City Market
Nike Air Force 1 Low G-Dragon Para-Noise White (+Black)

Neked mi az, ami megtetszik egy adott sneakerben?

Első körben maga a sziluett és a színállás kombinációja, de a kiváló minőségű anyaghasználat is elengedhetetlen. Sajnos egyre több olyan megjelenés van, ami túl van hypeolva, azonban a sneakerek anyaghasználata egyre jobban gyengül.

A sneakeredhez öltözöl vagy fordítva?

10-ből 9 alkalommal a sneakeremhez öltözködöm, hiszen számomra mindig a cipő koronázza meg az outfitet. Ezt vallom már legalább 5 éve, és 5 év múlva is ugyanezt mondanám. 

Neked mik a feladataid a True to Sole csapatában?

A fő feladatom az, hogy minél előbb kibonthassák a dobozt azok, akik a True to Sole-ból rendeltek: ez magában foglalja a budapesti készletünk felügyeletét, a külföldi raktárakkal és a beszerzőkkel a kapcsolattartást és magukat a feladásokat is. De a social média csatornáink és a webshop kapcsán is bőven vannak feladataim. 

Miért szeretsz a True to Sole csapatában dolgozni?

Kétségkívül a True to Sole az egyik legjobb munkahely a világon. Gyanítom, hogy minden kollégám azt válaszolja erre a kérdésre, hogy olyan mintha egy család lennénk, de ez tényleg így is van.
Egy jó munkahely során bele se gondolsz abba reggelente, hogy már megint 
dolgozni kell, inkább kicsit olyan érzés, hogy otthonról mész haza, hiszen számomra a True to Sole a második otthonom. Arról nem is beszélve, hogy a barátaiddal dolgozol együtt, akikkel a szabadnapjaidon is (normál esetben) kajálni, bulizni, kirándulni, utazni mész.

Valami sneakeres story?

Számtalan sneakerekkel kapcsolatos történetem van az elmúlt évekből. A cipőknek köszönhetően gyakorlatilag bejártam már a fél világot: megfordultam a dubaji SoleDXB rendezvényen, majdnem az összes európai Sneakernessről tudósítottam, campeltem már több országban, és rengeteg sneaker/streetwear storeban jártam szerte a világban. Emellett megannyi új embert ismertem meg, és hiszem azt, hogy ez a világ összeköt minket, és egy nagy közösség részesei vagyunk.

Mi a véleményed a sneaker resell jelenségről?

Erre a kérdésre nehéz úgy válaszolni, hogy ne tűnjek skizofrénnek. Egyrészt szomorú, hogy ha igazán szeretnél magadnak egy különleges sneakert, akkor nagyjából 0,0001% az esély arra, hogy azt megszerezd retail áron. Másrészt a régió egyik legnagyobb resell tevékenységekkel foglalkozó cégnél dolgozom, és mostanra beláttam, hogy ha igazán szeretnél egy cipőt, akkor ki kell fizetned érte az aktuális piaci árat, mert a kereslet-kinálat viszony valamilyen szinten minden iparágban fennáll.

 

 

Boroznaki Gergő

Miért és mióta érdekel a sneakerek és a streetwear világa?

Általános iskola utolsó éveiben kattantam rá a sneakerekre. A lakótelepünkön mindig is menő dolog volt sneakert viselni és nagyon jó érzés volt megvenni az első Nike cipőmet, amit még számtalan követett utána. 2009-ben kezdtem bele a sneakerbox.hu projektbe, aminek köszönhetően belemélyedhettem a hazai és nemzetközi sneaker kultúrába és nagyon sokat tanultam és nagyon sok érdekes embert ismerhettem meg ezáltal.

Mi a TOP3 kedvenc sneakered?

Általában komoly gondban vagyok, ha megkérdezik ezt… Nagyon szívesen hordom mostanában Yeezy 700 OG Wave Runneremet, nagyon szeretem a CDG Converse Chuck 70 sneakerem és most elkezdtek gyűlni a klasszikus Air Jordan 1-es cipők is mindenféle színben - ezekből most a Turbo Green és a Dark Mocha cw, amit a legjobban imádok.

Neked mi az, ami megtetszik egy adott sneakerben?

Ez nálam ösztönös. Egy sneakernél a formája a színei és az összhatása fog meg. Nekem azok a cipők tetszenek elsősorban, aminek a vonalvezetése energiát és dinamizmust sugároz.  De kell az a “hozzávaló” is, hogy a kedvenc márkáim egyike legyen és olyanokon lássam, akiknek tetszik a stílusa, megjelenése.

A sneakeredhez öltözöl vagy fordítva?

Ez nálam általában így “alakul” reggelente. Mindig van egy olyan darab, amit fel szeretnék venni aznap és utána az egész outfit ahhoz alakul. Ez az alapdarab általában egy sneaker, de van amikor egy póló.

Neked mik a feladataid a True to Sole csapatában?

Mint mindenkinek, az én feladatköröm is nagyon szerteágazó. A legfőbb terület a True to Sole marketingje, ebbe a hirdetésektől a saját tartalmakon át az együttműködésekig nagyon sok eleme van. A webshop testreszabása, fejlesztése, fordítása nagyrészt az én dolgom, ezzel függött össze a közelmúlt egyik legnagyobb projektje, a romániai piacra lépésünk is. Ezen felül igyekszem a munkafolyamatok átgondolásával, szervezésével egyszerűsíteni és hatékonyabbá tenni az egész True to Sole csapat munkáját.

Miért szeretsz a True to Sole csapatában dolgozni?

Szerintem mindenkinek az az álma, hogy a hobbija legyen a munkája. A True to Solenál minden szempontból azt csinálhatom, amit szeretek, hiszen a marketing a szakmám, a sneakerek pedig a legfőbb érdeklődésem. De ami ugyanilyen fontos, hogy egy nagyon jó csapat kovácsolódott össze, ahol nemcsak munkatársak, de barátok is vagyunk. Összeköt minket a sneakerek szeretete, és szerintem nagyon sokat tudunk tanulni egymástól!

Valami sneakeres story?

Csak az van :D Tényleg megszámlálhatatlan, hogy mennyi élményt, ismeretséget, barátságot köszönhetek a sneaker kultúrának, ennek a digitális lenyomata ott van a sneakerbox.hu blogban és vlogban :)

Mi a véleményed a sneaker resell jelenségről?

Őszinte leszek: elég nehezen szoktam meg a resell jelenséget, de ez akkorára nőtt mostanra, hogy vagy alkalmazkodsz hozzá vagy maradnak a sportáruházas “sneakerek”. Tömegek szeretnének (limitált) sneakert hordani, plusz tömegek jöttek rá, hogy ezzel lehet pénzt keresni, ez felrobbantotta a keresletet. A sneaker márkák pedig zseniálisat húztak: tömegesen gyártanak limitált sneakereket. 

Innentől ez szimpla közgazdaságtan: a hatalmas kereslet és korlátozott kínálat az árakon keresztül kerül egyensúlyba. A maga módján izgalmas jelenség, ahogy a sneaker beszerzés már egy cyberháború, ahol bot harcol bottal és ahol fiatal üzletemberek olyan mennyiségű sneakert adnak-vesznek, ami láttán a “hagyományos” kereskedők is csak pislognának. Persze sneaker rajongóként látom az érem kevésbé örömteli oldalát is: a halálbiztos “L”-eket a SNKRS-en, a sorsoláson való részvételért tartott sorsolásokat és a globális kereslet fűtötte, felfelé menetelő árakat. Szóval kíváncsian figyelem a sneaker (resell) piac legújabb fejleményeit - egyebet úgysem tehetek :D

 

 

Csatlós Nati

Miért és mióta érdekel a sneakerek és a streetwear világa?

Ha egy sneakerhead barátnője vagy, akkor a telefonodon ott kell hogy legyen a SNKRS és akarva-akaratlanul elkezdesz egyre több dolgot megtudni a sneaker kultúráról. Nálam így kezdődött ez két éve. Mindig is szerettem lazábban öltözködni, de utazásaink során Milánóban, Berlinben olyan streetwear üzletekben fordultunk meg, ahol rengeteg szép cipő, ruha jött szembe és elkezdtem egyre

közelebb érezni magamat egyes márkákhoz, cipőkhöz. A kedvenceim a Stussy, Life is Porno és a Nike. Na meg a Ripndip a cicák miatt! 

Mi a TOP3 kedvenc sneakered?

Első helyen az Orange Pearl Dunk áll, imádom a pasztell rózsaszínt, ezért abszolút szerelem

első látásra volt nekem. Második a Nike M2K Tekno. Megvan 3 színben, de a pink áll a legközelebb a szívemhez, ezért is érintett mélyen, amikor Emma ebben jelent meg a 20 kilométeres erdei túrán a sárban. A harmadik a Yeezy 350 Zyon, mert számomra ez a legkényelmesebb cipő a világon. 

A sneakeredhez öltözöl vagy fordítva?

Bármennyire is próbálok ezen változtatni, kizárólag fekete ruhákat hordok, cipőknél viszont éppen ellenkezőleg. Full fekete outfit, hozzá pedig egy színes sneaker, általában ez a felállás nálam.

Neked mik a feladataid a True to Sole csapatában?

Eladóként dolgozom, így fő célom, hogy segítsek az álomcipő kiválasztásában, az ideális méret megtalálásban. Szeretem látni az újdonsült sneaker tulajdonosok boldog arcát :)

Miért szeretsz a True to Sole csapatában dolgozni?

Biztos mindenki ezt írja, de olyan a csapat, mint egy nagy család. Szerintem kevés olyan munkahely van, ahol ennyire jól működik a kommunikáció, a közös munka. Együtt csomagolunk, nevetünk, együtt társasozunk, bulizunk. Kétségkívül nekem vannak a legjobb fej főnökeim!

 

 

 

Lauth “Riky” Henrik Junior

Rövid összefoglaló:

Először focicipőket gyűjtöttem, de aztán átpártoltam a retro Jordanekhez. A sneaker kinézete is fontos nekem, de a jó sztori ami igazán megfog. 

Szeretem élményeimet egy-egy cipőhöz kapcsolni, hűtőmágnes helyett inkább ezt veszem emlékként egy utazáson. A True to Sole üzlet eladójaként legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, amikor a vásárló megveszik új kedvenc cipőjét!

Miért és mióta érdekel a sneakerek és a streetwear világa?

A sneaker világ és sneakerek gyűjtése akkor kezdődött, amikor megállt a lábam a növésben. Nem a legnagyobb heatekkel kezdtem, hanem alapdarabokkal - utána jöhettek a különlegesebbek! Már a sneakerek előtt is gyűjtöttem cipőket, méghozzá a futballcipőket: ott is ugyanúgy jelentek meg jobbnál jobb színállások. Később a stoplis cipőket leváltottam a legjobb retro Jordanekre!

Mi a TOP3 kedvenc sneakered?

Air Jordan 4 “Sail”
Jordan 5 Low  x Neymar
Nike Air Max 1 Animal Pack 2.0

 

Mi a TOP3 kedvenc sneakered az elmúlt 1-2 évből?

Air Jordan 4 “Sail”
Air Jordan 1 “Tie Dye”
Air Jordan 4 “Taupe Haze” 

Neked mi az, ami megtetszik egy adott sneakerben?

Elsősorban a színe, aztán a részleteket nézem. Ha jó a story, ami mögötte van, akkor  az is meg tud fogni!

A sneakeredhez öltözöl vagy fordítva?

A sneakerhez. Egyértelműen.

Neked mik a feladataid a True to Sole csapatában?

A feladatom a cipőkről minél több információt átadni a vásárlóknak és gondoskodni a jó hangulatról, miközben megveszik legújabb sneakerüket.

Miért szeretsz a True to Sole csapatában dolgozni?

Először is inkább családnak hívnám, másodszor mivel jó a hangulat és szeretem amit csinálok, úgy ezt nem is érzem munkának.

Milyen a viszonyod a sneakereidhez?

Egy nagyobb, emlékezetes trip alkalmával (vagy még előtte) szeretek mindig beszerezni egy sneakert. Ez nekem olyan mint másoknak a hűtőmágnes, ránézek és eszembe jutnak az emlékek és élmények.

Mi a véleményed a sneaker resell jelenségről?

A resell mostanra mindennapos jelenséggé vált, ezért egy kicsit túlzsúfolt a piac, ahol óriási pénzek mozognak. Egyre jobban elérhetetlenek lettek a termékek, ezért én sem rajongok természetesen.

Szerintem True to Sole üzlet olyan embernek nyújt segítséget, akik (még) nincsenek benne ebben a sneaker kultúrában, vagy egyszerűen szeretnének garantáltan eredeti limitált sneakert venni.

 

 

 

Kállai Máté

Miért és mióta érdekel a sneakerek és a streetwear világa?

Körülbelül négy éve csöppentem bele a sneakerek világába. Egyik barátom ismertette meg velem és azóta aktívan részt veszek a hazai sneaker és resell életben.

Mi a TOP3 kedvenc sneakered?

Air Jordan 1 "Bred Toe"
Yeezy 500 “Blush”
Air Jordan 1 “Game Royal”

 

Mi a TOP3 kedvenc sneakered az elmúlt 1-2 évből?

Air Jordan 1 “Lucky Green”
Air Force 1 “Valentine’s Day 2021”
Air Jordan 4 “Metallic Red”

Neked mi az, ami megtetszik egy adott sneakerben?

A barátaim azt mondják rólam, hogy általában azokat a cipőket szeretem, amiket a többség nem. Szeretem a színes, egyedi cipőket (például a Street Hawker Dunk), de általában minden tetszik, amin van piros és fehér.

A sneakeredhez öltözöl vagy fordítva?

Legtöbbször a sneakeremhez, de ha van valami nagyon király új ruhám, amit mindenképpen fel szeretnék venni akkor fordítva.

Neked mik a feladataid a True to Sole csapatában?

Én felelek azért, hogy a csomagok rendben eljussanak a vevőkhöz. Emellett segítek bármiben, legyen szó beszerzésről vagy ügyfélszolgálatos feladatokról.

Miért szeretsz a True to Sole csapatában dolgozni?

Reggelente, amikor elindulok munkába, boldog vagyok, hogy megint találkozhatok a srácokkal. Olyan ez, mint egy nagy család: mindenki segít mindenkinek.

Sneakeres story?

A legtöbb barátomat a sneakereken “keresztül” ismertem meg és nagyon sokat köszönhetek nekik. Számtalan élményem van ezzel kapcsolatban, amik örökre megmaradnak bennem és visznek tovább.

Mi a véleményed a sneaker resell jelenségről?

Személy szerint semmi bajom nincs vele. Rengeteg ember keresi ezzel a pénzét, sokszor tizenévesként. Nyilván eleinte én is nehezen fogadtam el, hogyha nem sikerült retailbe megszereznem valamelyik "grail sneakeremet", de aztán lassan beláttam, hogy egyszer sikerül, máskor meg nem.

 

 

Nagy Emma

Miért és mióta érdekel a sneakerek és a streetwear világa?

Világéletemben odavoltam a sneakerekért, de a gyűjtésünk nem a legolcsóbb hobbik közé sorolható… Már 16 évesen elkezdtem, dolgozni, hogy megvehessem magamnak, amire szívem szerint vágytam. Alap general vagy a hype modellekig minden jöhetett. Azóta már eltelt öt év és a gyűjtemény is növekszik velem együtt.

Mi a TOP3 kedvenc sneakered?

Jordan 4 “Pure Money”
Jordan 1 High “University Blue”
Jordan 1 High “Lucky Green”

Mi a TOP3 kedvenc sneakered az elmúlt 1-2 évből?

Air Force 1 “ Tear away” (black)
Sacai x Nike Vaporwaffle “black/white”
Nike SB Dunk Low Travis Scott

Neked mi az, ami megtetszik egy adott sneakerben?

Lehet furán hangzik… Szeretem, ha nagyobbnak tűnik a cipő. Mármint így tényleg, mint azok a meme-k. Illetve a pasztell színek a kedvenceim!

A sneakeredhez öltözöl vagy fordítva?

Először outfit aztán sneaker. Ha nem jó az outfit a sneaker sem tud “kiteljesedni”, ez alapszabály nálam!

Neked mik a feladataid a True to Sole csapatában?

Szeretném az üzletbe betérőknek megmutatni a sneaker kultúrát, ezáltal egy közösségbe bevonni őket, na és persze segíteni, hogy minél “coolabb” sneakereket vásároljanak!

Miért szeretsz a True to Sole csapatában dolgozni?

Mert hasonló érdeklődésű emberekkel vagyok körülvéve, ilyen eddig nem nagyon volt velem egy munkahelyen sem. Ez nem az a tipikus hely, ahol a munka az negatív értelemben csap vissza. Itt mindenkinek seperc alatt eltelik egy napja és várjuk mikor mehetünk már újra!

Valami sneakeres story?

Volt egy KRG, amin három nyereményjátékon nyertem. Pedig esküszöm nem voltam senkinek se fia, se borja! A végén már én éreztem magam kellemetlenül :D

Mi a véleményed a sneaker resell jelenségről?

Úgy vagyok vele, addig ameddig én hozzá tudok a pénztárcámhoz arányos áron jutni azokhoz, amikre vágyom… HÁT LEGYEN! Én is csinálom. (Majdnem mindenki csinálja.)

 

 

Zita Wu

Miért és mióta érdekel a sneakerek és a streetwear világa?

Sajnos szüleim nem engedték a márkás ruhákat, drágább cipőket, így kb. 4 évvel ezelőtt tudtam megvenni első drágább sneakeremet. Ez egy Yeezy 350v2 Static Reflective volt, azóta gyűjtöm a cipőket és találtam meg a hozzám való stílusomat. Úgy érzem, napról napra egyre közelebb kerül hozzám a sneaker/streetwear világ. 

Mi a TOP3 kedvenc sneakered?

Air Jordan 1 Mid Melody Ehsani (mindig első helyen fog állni, számomra a legkülönlegesebb sneaker)
Yeezy 700v3 “Arzareth”
Air Jordan 1 High UNC (2015)

Mi a TOP3 kedvenc sneakered az elmúlt 1-2 évből?

Travis Dunk (nagy álmom)
Air Jordan 1 High University Blue
Air Jordan 1 Mid Melody Ehsani 

Neked mi az, ami megtetszik egy adott sneakerben?

Egyediség, különlegesség, színvilág, story.

A sneakeredhez öltözöl vagy fordítva?

Változó, valamikor sneakerhez, valamikor a nadrágjaimhoz. A lényeg, hogy mindig színekben pompázzak.

Neked mik a feladataid a True to Sole csapatában?

Eladóként dolgozom, szeretek segíteni a vevőknek megtalálni a számukra legmegfelelőbb sneakert és készségesen segíteni, hogy maximális elégedettséggel távozzanak.

Miért szeretsz a True to Sole csapatában dolgozni?

Ki ne szeretne azzal foglalkozni, amihez a legjobban vonzódik és a legjobban ért? Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek ebben a csapatban. Nagyon örülök, hogy sokat kapcsolódunk ki együtt, hatalmas társasjátéknapokat rendezünk, ami még közelebb hozza a csapatot.

Valami sneakeres story?

Sneakereknek hála találtam a páromra, egy sneaker rendezvényen találkoztunk először.

Mi a véleményed a sneaker resell jelenségről?

Mivel én is foglalkozom cipő eladással és van egy kialakított vevőköröm, nagyon sok embertől hallom, hogy itthon nehezen jutnak hozzá limitált cipőkhöz.
Örülök, ha segíthetek nekik megszerezni megbízható forrásból az általuk hőn áhított terméket, ezzel egy kis mosolyt csalva az arcukra.

Ezek hogy tetszenek?