Ugrás a tartalomra
Június 2-án a TTS Budapest Football Cup-on droppolnak a True to Sole focimezek!

Június 2-án a TTS Budapest Football Cup-on droppolnak a True to Sole focimezek!

Az UEFA 2024-es futball Európa-bajnokság június és július közepe között ismét focilázba hozza az egész kontinenst. A németországi stadionokban a müncheni első meccstől a berlini döntőig a szurkolók szenvedélye és a csapatok elszántsága egyesül majd, hogy felejthetetlen pillanatok születhessenek. Mi a True to Sole-nál is imádjuk a focit, a lelkes szurkolástól kezdve a rendszeresen barátokkal játszott élő és FIFA-s meccsekig, szóval egy igazi különlegeséggel érkeztünk nektek, ami nem más mint a...

True to Sole focimez

Most már nemcsak a focimeccsek napján láthatunk szurkolókat kedvenc csapatuk mezében valamelyik stadion felé vonulni: a blokecore népszerűvé válásával a (vintage) focimez is mindennapi ruházat részévé vált, streetwear brandek és üzletek is kollaboráltak a sportszergyártókkal és csapatokkal és dobtak ki nagyon menő mezeket. Így hát az idei európai futball-ünnep tiszteletére 2024. június 2-án mi is droppoljuk saját, szigorúan limitált True to Sole futball mezeinket, a kék-fehér "Fan" és a sötét színű "Friends & Family" változatokat!

Mikor és hol droppol?

A "Fan" változatból összesen mindössze 100 darabot droppolunk S és XXXL közötti méretekben 14 990 Ft-os áron, ezeket június 2-án 14 órától lehet megvásárolni Budapesten a True to Sole Budapest Football Cup helyszínén, a budai Panoráma Sportközpontban (1023 Budapest, Kolozsvári Tamás utca 11.)

True to Sole Budapest Football Cup

Mi mással ünnepelhetnénk meg ezt a különleges futballmez dropot, mint egy barátságos focibajnoksággal? Várunk téged is a nyolc tizenhat focicsapat tagjaként vagy nézőként 2024. június 2-án 14 órától a True to Sole Budapest Football Cup kispályás műfüves bajnokságra!

Helyszín: Panoráma Sportközpont 1023 Budapest, Kolozsvári Tamás utca 11.

Nevezz a bajnokságba!

Állítsd össze saját 4+1-es álomcsapatodat barátaidból, kollégáidból és mérkőzzetek meg a True to Sole válogatottal és többi hat tizennégy nevező csapattal egyenes kieséses rendszerben, hogy ti nyerjétek meg a bajnokság kupáját és a névre szóló True to Sole F&F mezt a csapat minden tagjának! Megköszönve ezt a lelkes érdeklődés és sok jelentkezést, a bajnokságon induló csapatok számát megdupláztuk nyolcról tizenhatra!

A jelentkezés május 28-án lezárult!

Praktikus infók csapatoknak és nézőknek:

Helyszín: Panoráma Sportközpont 1023 Budapest, Kolozsvári Tamás utca 11.
Időpont: 2024.06.02. vasárnap.
Érkezés a csapatoknak 13:30-tól, a nézőknek 14:00-től, első mérkőzés kezdés: 14:20, utolsó mérkőzés kezdés 17:10, díjátadó: 18:00.

Tudnivalók a bajnokságról:

  • Összesen hét tizenöt, cserével együtt hatfős csapat jelentkezését várjuk 2024.05.28. 18:00 óráig.
  • Hétnél tizenötnél több jelentkező csapat esetén a bajnokságon induló csapatokat kisorsoljuk. Szervezőként ellenőrizhetjük, hogy a csapat és annak minden tagja megfelel-e a feltételeknek.
  • A csapatban minden tagnak be kell töltenie a 16. életévét, és nem lehet közöttük felnőtt csapatban aktív (igazolt) futball játékos.
  • A nevezés ingyenes.
  • Pályára csak terem- vagy hernyótalpas cipőben lehet lépni.
  • A meccsek 20 percesek, egyenes kieséses rendszerben. Döntetlen végeredmény esetén büntetőrúgásokkal dől el a győztes.
  • A meccsekről kép és hangfelvétel készül, melyeket a True to Sole saját csatornáin teszünk közzé.

 

Előző True to Sole vine la Sneakers & Co. cu activități și reduceri incredibile!
Következő Nyerd meg az AJ4 Military Blue-t budapesti Treasure Hunt játékunkban!