Ugrás a tartalomra
Új True to Sole üzlet Budapest szívében - Július 25-én nyitunk!

Új True to Sole üzlet Budapest szívében - Július 25-én nyitunk!

Az elmúlt hetekben nagyon sokan kerestetek minket, hogy a True to Sole bolt újranyitásáról érdeklődjetek. Ha pedig követtek minket Instagramon vagy Facebookon, akkor láthattátok, hogy “valami készül” -  egy új, sokkal nagyobb és menőbb True to Sole üzlet Budapest szívében.

Nem egyszerűen arról van szó, hogy nagyobb helyre költözünk: a júliusi nyitás után egy olyan shopban vásárolhattok majd, amihez fogható elgondolás, kialakítás és választék eddig még nem volt Magyarországon, de még a környező országokban sem.

De az üzletnyitás nem az egyetlen újdonság: a True to Sole-ba alapítója, Pótor Attila mellé beszállt a szintén sneaker rajongó Dóra Sebastian is és egy kibővült csapat segítségével vágnak bele a Nagy Terv megvalósításába. És hogy mi az? Olvasd el az interjút!


Attila, először téged kérdezlek! Honnan jött most az ötlet, hogy egy új és nagyobb True to Sole üzlet nyíljon?

Attila: 2019 decemberében, amikor a Petőfi Sándor utcában megnyílt az első üzletrészünk, az első napok után rájöttünk, hogy gyakorlatilag ki is nőttük. Bár “turistás” övezetben volt az üzlet, de az első naptól kezdve sok magyar jött be nézelődni, pacsizni - és persze vásárolni. A limitált cipők iránti érdeklődés egyre nő Magyarországon és - bár divat temetni a Yeezy-lázat is - ezeket is nagyon keresik az emberek. Ők be szeretnének menni egy üzletbe és szakértő segítséggel azonnal venni egy garantáltan eredeti limitált sneakert. Ez a True to Sole.


És hol lesz az új üzlet?

Attila: Fontos volt, hogy a belvárosi lokáció megmaradjon, mert ez a budapestieknek és a vidékről érkezőknek is könnyen megközelíthető, és persze ott vannak a turisták is. A Váciról nyíló Régi posta utcában van az új üzlethelyiség, csak pár lépésre a Mekitől.


Apropó turisták… rájuk még egy ideig nem számíthatunk. Ezzel számoltatok?

Lehet, hogy pillanatnyilag még nincsenek turisták, de mi nem rövid távra tervezünk. De fő ok, ami miatt ez most kevésbé számít, hogy elsősorban a magyar közönségre alapozunk és számítunk. A korábbi üzletbe is rendszeresen betértek külföldiek, de már a kezdetektől fogva a hazai vásárlók voltak többségben.

De olyan üzletet tervezünk, hogy ha egy Budapestre látogató utazót érdekelnek a jó sneakerek és hype cuccok, akkor a True to Sole üzlet ugyanúgy fix programpont legyen neki, mint a buli a Gozsduban, vagy híres fürdőink egyikének meglátogatása.


Elárulsz valamit abból, hogy mi várható az új üzletben?

Attila: Nagyon vártuk már, hogy egy saját boltban megvalósíthassuk a saját elképzeléseinket, erre most jött el az idő. Az első és legfontosabb: NAGYON sok cipő lesz, a legkeresettebb márkák legkeresettebb sziluettjei (igen, sok Yeezy is) És persze streetwear cuccok: Supreme, BAPE, Off-White. Új és újszerű állapotú egyaránt. Újdonság, hogy nem csak resell termékek lesznek: egy jóféle válogatás prémium sneakerekből, táskák és kiegészítők, sőt még sneaker art is.


Mivel biztathatjuk azokat, akik már nagyon vásárolnának?

Attila: Hát leginkább azzal, hogy a teljes készletünk most is elérhető a truetosole.hu webshopban. Ha megrendeled, akkor egy héten belül már felveheted az új sneakeredet. De ha nem tudod elengedni a személyes vásárlást, akkor júliusig még várni kell - gőzerővel dolgozunk a felújításon, és minél előbb készen szeretnénk lenni… De a felújításért és az üzletkialakításért üzlettársam, Szebi felel.


Szebi, mielőtt rátérünk az üzletre, mesélj egy kicsit, hogy te milyen háttérrel csatlakoztál a True to Sole csapatába?

Sebastian: Aki ismer, az tudja, hogy a sneakerek már kiskorom óta nagyon érdekelnek. Konkréten sosem resellerkedtem, de azért adtam-vettem Facebookos csoportokban saját részre. A cipőkereskedelem pedig úgyszólván a véremben van, hiszen édesapámé az országos Sebastiano cipőhálózat (a névhasonlóság nem véletlen). Régi álmom volt, hogy legyen egy sneaker üzletem és Attila személyében ehhez megtaláltam üzlettársat.


Attila már felvillantotta, hogy mi várható az új üzletben. Te felelsz a kialakításért: mit lehet tudni, milyen lesz?

Sebastian: Nagyon sok külföldi üzletben jártam az elmúlt években, a los angelesi Flight Club, Sole Stage, RIF LA, Magnolia Park nagyon nagy élmény volt - meg persze voltam már sok európai üzletben is. Azt vettem észre, hogy sok helyen a resell üzletek inkább ilyen kis outletes butikokra emlékeztetnek, ahol bár a cuccok méregdrágák, a kialakítás elég olcsó és igénytelen.

Na, az új True to Sole üzlet egészen más lesz: modern és minőségi kialakítás - olyan, ahol bármerre fordulva ki tudsz tenni egy menő Storyt. De semmi konkrétat nem akarok előre lelőni. Nem véletlenül fóliáztuk le a kirakatokat… gyertek majd el és nézzétek meg, ha kinyitottunk! Higgyétek el, olyan lesz, hogy érdemes várni rá! A csapat már készíti elő a megnyitó rendezvényt is - szerencsére most már ezt is szabad. A nyitóbuli az első, de nem az utolsó rendezvényünk lesz. Készülünk más megmozdulásokkal is, szóval érdemes követni minket Instagramon és Facebookon is.

Előző 5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak