Ugrás a tartalomra
Black Weekend a True to Sole webshopban és üzletben!

Black Weekend a True to Sole webshopban és üzletben!

November 27. és 29. között, azaz péntektől vasárnapig Black Weekend akciók a True to Sole webshopban és budapesti üzletben!

Akár online rendelsz, akár bejössz hozzánk, jól jársz!

Black Weekend az üzletben

Budapesti, Régi posta utcai üzletünkben nov. 27., péntek nyitástól vasárnap, azaz nov. 29., zárásig az alábbi akciókban és programokban vehetsz részt:

FORTUNE WHEEL  

Vásárolj bármilyen terméket a boltban a hétvége során, majd pörgesd meg a szerencsekereket az értékes ajándékokért és kedvezményekért. Ha ügyes vagy, kipörgethetsz cipőtisztítót, pólót, zoknit, és ha igazán szerencsés vagy, retail áron vihetsz haza egy cipőt!

PING PONG CHALLENGE

A True to Sole teljes csapata készen áll egy baráti mérkőzésre! Gyere el a boltba, hívj ki valakit csapatunkból egy rövid ping-pong meccsre és ha te nyersz, jár a díj!

SNEAKER CLEANING POWERED BY CREP PROTECT 

Mi nem hagyjuk, hogy koszos cipőben hagyd el a hétvége során az üzletet, ezért végig velünk lesz a Crep Protect csapata, és bármikor felülhetsz a cipőtisztító trónra. Akár mélytisztításra, akár csak egy impregnálásra lenne szükséged, a Crep Team megoldja!

Ne feledjétek, hogy továbbra is maximálisan vigyázunk egymásra, ezért az üzletben a maszk viselése is kötelező az egész hétvége során.
Black Weekend @ True to Sole

Black Weekend a webshopon

Vásárlásod értékétől függően akár 25 000 Ft azonnali kedvezményt is kaphatsz, ha nov. 27. és 29. között a truetosole.hu webshopban vásárolsz!

Itt megnézheted, hogy milyen kedvezményt kapsz és hogy milyen kedvezménykódot kell használnod a pénztárban!

Minimum vásárlási értékhatár Kedvezmény Kedvezménykód
80 000 Ft 8000 Ft
TTSBF80K
120 000 Ft 10 000 Ft
TTSBF120K
150 000 Ft 13 000 Ft
TTSBF150K
200 000 Ft 18 000 Ft
TTSBF200K
250 000 Ft 25 000 Ft TTSBF250K

Így veheted igénybe az online kedvezményt:

Miután betetted a terméket vagy termékeket a kosaradba, és elérted az adott kedvezményhez tartozó minimális vásárlási értékhatárt, akkor írd be a kedvezménykódot a Pénztárban a [Kedvezménykód] mezőbe és nyomd meg a FELHASZNÁLÁS gombot!

A kedvezménykódot nov. 27. 0:00 és nov. 29. 23:59 között, csak a truetosole.hu webshopban lehet felhasználni.

Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, előrendelés leadásánál nem használható. Egy vásárlásnál csak egy kedvezménykód használható.

Előző 5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak