Ugrás a tartalomra
Black Spring Sale: Több ezer sneaker, streetwear ruha és kiegészítő 10-50% kedvezménnyel!
Black Spring Sale: Több ezer sneaker, streetwear ruha és kiegészítő 10-50% kedvezménnyel!
Idén újra True to Sole Mystery Box!

Idén újra True to Sole Mystery Box!

Amikor tavaly bemutattuk a True to Sole Mystery Boxokat, a népszerűségük  minden előzetes várakozásunkat felülmúlta, ezért nem is volt kérdés, hogy idén újra elhozzuk nektek!

A Mystery Box lényege, hogy fix áron vásárolható meg, de csak kibontás után derül ki, hogy pontosan mit is tartalmaz! Ami biztos, hogy minden Mystery Box dobozban legalább olyan értékben találsz sneakert, ruhát, kiegészítőket, mint a kifizetett ár, de lesz jónéhány olyan szerencsés is, akik ennél jóval nagyobb értékű csomagot bonthat majd ki.

Idén kétféle Mystery Boxot vásárolhatsz meg: az egyikben sneakert, a másikban pedig ruhát találsz - és persze minden doboz további meglepetéseket is rejt!


A Mystery Boxok száma limitált: összesen 150 sneaker és 100 streetwear doboz érhető el!

A Mystery Boxok tartalmát alábbi márkákból válogattuk össze:
Nike, Jordan, Yeezy, adidas, Converse, New Balance, Travis Scott Cactus Jack, Juice Wrld VLONE, Off-White, FOG Essentials, KAWS x Uniqlo, [UNREAL], Crep Protect, True to Sole, sneakerbox.hu.

Akármelyik True to Sole Mystery Boxot választod, biztos hogy nagyszerű ajándékötlet, családtagnak, barátoknak, akár saját magadnak ;)

A Mystery Boxot dupla csomagolásban küldjük, így tökéletes állapotban kerülhet majd a karácsonyfa alá!

Fontos tudnivalók:
- A Mystery Box webes megrendelése esetén sem lehetséges az elállás azután, hogy a csomagot átvetted és kibontottad.
- Ha a ruha vagy sneaker mérete nem stimmel, akkor budapesti üzletünk készletének erejéig, egy mérettel feljebb vagy lejjebb lehetséges a méretcsere 2022. január 7-ig.
- A doboz egyéb tartalma nem cserélhető.

Előző 5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak