Ugrás a tartalomra
Különlegességek a TTS Grál Vitrinből: Jordan 1 x Union L.A. 'Storm Blue'

Különlegességek a TTS Grál Vitrinből: Jordan 1 x Union L.A. 'Storm Blue'

A Union L.A. collabokra érdemes odafigyelni: a 2018-ban megjelent Jordan 1 Union L.A. 'Blue toe' is igencsak jól sikerült: stílusos és feltűnő, egyszerre vintage és modern. Ismerd meg ezt a különlegességet a True to Sole Grál Vitrinjéből!

Union L.A. Jordan 1 'Blue Toe' a True to Sole grál vitrinjéből!

A Union L.A. üzlet

A Union LA Jordan 1 High sneaker a legendás kaliforniai Union L.A. üzlet csapatával közös kollaborációban készült.

Az első Union üzletet 1989-ben alapították New Yorkban, a Soho-ban. A Los Angeles-i shopot azután nyitották, hogy Eddie Cruz, a három eredeti alapító egyike úgy döntött, hogy a nyugati partra költözik.

A koncepció a kezdetektől változatlan: olyan cuccokat kínálni, amik egyszerre divatosan és funkcionálisak és amiket ők maguk is hordanának.

A Union-ban megtalálhatod feltörekvő designerek, a kitaposott ösvényt elhagyó tervezők munkáit és high-end cuccokat egyaránt nemcsak az Államokból, de Japánból és az Egyesült Királyságból is.

Mostanra a duóból csak a Union L.A. maradt meg, melyet Chris Gibbs visz - ő anno még a New York-i üzletben "kezdte az ipart".

Union L.A üzlet (Fotó: gq.com)

Union L.A. x Air Jordan 1

Chris Gibbs rajong a a vintage stílusért és cipőért, ezért a Union L.A. kollabba is legendás Jordan I-es színeket fércelt össze, melyeket feltűnő és designos varrás köt össze.

2018 novemberében két AJ1 cw jött ki: az egyik a 'White/Natural Grey' and 'Black Toe' színeket kombinálja, míg a másik színállás a 'White/Blue' és 'Banned' kiadások újramixelése.

A True to Sole vitrinben a 'Storm Blue' vagy más néven 'Blue Toe' színállást tudjátok megcsodálni (amíg nem jön érte egy rajongó és viszi el ;)

Cikkszám: BV1300-146
Megjelenés: 2018 november
Szín: WHITE/STORM BLUE-VARSITY RED
Méretezés: normál (TTS)

Nézd meg a True to Sole webshopban!

Release prank

A Union csapata a modellek első megjelenését is egy kis csavarral dobták fel: a hivatalos megjelenés előtt egy a vintage stílus és a sneakerek kedvelői körében ismert Rose Bowl Flea Market nevű bolhapiacon egy random vintage standon kitettek párat a még meg sem jelent sneakerekből.

A közönség változatosan reagált a sosem látott kollab modellekre, de általában szkeptikusak voltak és nem hitték el, hogy igaziak lennének (mondjuk volt olyan is, aki egy kis alkuval elvitte volna őket ;) Az egészről rejtett kamerás felvétel is készült:

Előző 5 karácsonyi ajándékötlet sneaker rajongóknak