Ugrás a tartalomra
Black Spring Sale: Több ezer sneaker, streetwear ruha és kiegészítő 10-50% kedvezménnyel!
Black Spring Sale: Több ezer sneaker, streetwear ruha és kiegészítő 10-50% kedvezménnyel!
Megnyitottuk az új True to Sole üzletet - köszi, hogy jöttetek!

Megnyitottuk az új True to Sole üzletet - köszi, hogy jöttetek!

Sok munka és előkészület után július 25-én megnyitottuk a True to Sole új, nagyobb és menőbb üzletét. Nagyon köszönjük, hogy ennyien eljöttetek és hogy ilyen sok elismerést és dicséretet kaptunk. Olvasd el élménybeszámolónkat!

Ahogy a korábbi interjúban a True to Sole társtulajdonosai, Attila és Szebi már elmesélték, a régi helyiséget szinte a nyitás pillanatában kinőtte az üzlet.

Mi vár az új üzletben?

A Régi posta utca 5. szám alatti üzlet nem csak egyszerűen nagyobb lett: az egész csapat keményen dolgozott, hogy a nyugati és tengerentúli sneaker resell üzleteket idéző kialakítás, hangulat és választék várjon titeket nyitáskor.

Belépéskor két irányba indulhatsz el: bal kéz felé vár a Yeezy fal és mögötte egyedülálló "látványraktárunk", ahol a polcokon sorakozó jellegzetes Yeezy dobozokat nem csak a csapat, de minden betérő láthatja.

Jobb kéz felé a csapat kedvenceit, a grálok vitrinjét találod, ahol a Dior Jordantől a Chunky Dunky F&F kiadása mellett Off-White és Travis Jordant és különleges Dunkokat is találsz :)

Az állványokon Off-White, BAPE és VIone pólók és pulcsik, UNREAL cuccok, a falon pedig Nike és Jordan cipők, gyakran keresett és ritka darabok egyaránt.

Nyitás előtt

A "kemény mag" már előző este bevette az üzletet a Friends and Family bulin - erről inkább beszéljenek a képek! Ahogy felpörgött a buli, már az első retail camperek is ekkor kezdtek el sorakozni a boltnál. 

Retail Camp

Egy (tényleg) rövid alvás után 10 órakor vágta le Attila és Szebi a TTS-kék szalagot elsőként a retail campelők léphettek be az üzletbe, hogy - egy resell üzlettől meglehetősen szokatlan módon - retail áron vehessenek meg jópár sneakert és hype cuccot. A campelőkkel a sneakerbox vlogjában jópár mini interjú is készült, nézd meg azt is!

Nagy volt a pörgés

Ezután már mindenki körbenézhetett az üzletben és a csapatnak alaposan kellett vennie a tempót a sok próbálni és vásárolni kívánó sráccal és csajjal. Egymás után kerültek bele a cipősdobozok és a cuccok a fehér True to Sole-os zacskóba. Nagyon örülünk, hogy nektek is tetszett a megnyitó alkalmából kiadott Heritage póló, hiszen teljesen lefosztottátok a készleteinket.

Golden Ticket és Sneaker Kvíz

Azért készültünk még más izgalmakkal is, nagyon ügyesek voltatok, mert megtaláltátok az összes Golden Ticketet és bezsákoltátok az érte járó ajándékokat.

Több tucatnyian gyűltek össze a nagy Sneaker és Streetwear kvízre: 21 kérdés és izgalmas fordulatok után Ozsváth Dorián alaposan ráverve a mezőre megnyerte a Yeezy 380 'Mist' sneakert.

Nagy köszi az elismerésekért

Tényleg nagyon jól esett az a rengeteg pozitív visszajelzés és dicséret, ami napközben az üzletben vagy Instán, Facebookon, Tiktokon érkezett tőletek. Ez megerősített minket abban, hogy tényleg szükség volt egy ilyen jellegű és színvonalú üzletre, és csak annyit mondhatunk: ez még csak a kezdet!

Nézd meg Miskovits Marci vlogját!

Előző Idén újra True to Sole Mystery Box!