Ugrás a tartalomra
Powerpuff PP2 Merch Drop 4.20-án!

Powerpuff PP2 Merch Drop 4.20-án!

A Powerpuff, azaz az OTL családba tartozó Grasa, Szalai, Gyuris második közös albuma, a PP2 tavaly októberben jelent meg. Az albumról legismertebb Feminist, 2M, Szeged felől és az Ekhoeval és Pogány Indulóval közös Baktérium Cypher mellett a többi szám is szépen pörög a PP2-ről - most már tényleg itt volt az idő hogy végre az albumhoz készült merch is droppoljon!

PP2 Merch Drop 4.20-án!

Mostanában egyre szorosabb a kapcsolat a Powerpuff és a TTS között: Grasa, Szalai, Gyuris nemrég voltak láthatók a Shop Talk YouTube sorozatunkban is!

Itt történt meg az is, hogy a TTS alapítója, Pótor Attila lenyomta Mortal Combatban Grasát, és a deal az volt, hogy a nyertes mondja meg, hogy lesz a PP2 merch drop - valószínűleg mostanra már kitaláltátok, hogy a helyszín így a True to Sole budapesti üzlete lesz - és hát mikor máskor, mint négyhúszkor?

Ha szeretnél behúzni egyet a limitált számú PP2 Merch pólókból vagy hoodie-ból, akkor így készülj:

In-store drop

2023. április 20-án 17 órakor a True to Sole üzlet bezár és hamarosan újra kinyit, hogy érkezési sorrendben (fcfs) megvehessétek a merch ruhákat! Ha előbb jönnél és sorban állnál, az üzlet előtt megteheted.

A fekete póló csak az üzletben lesz kapható!

Az első 10 vásárló egyike vagy, akkor dedikált posztert kapsz ajándékba!

Ha pólót és hoodie-t is veszel egyszerre, akkor egy pár TTS zoknit kapsz ajándékba.

Mindenki egy darabot vásárolhat minden termékből.

Trap kvíz

Nem csak a merch droppal, hanem St!cky-vel közösen egy TRAPKVÍZ speciális különkiadással is készülünk nektek ezen a napon - ahol egy szerencsés trió mérkőzhet meg a Powerpuff csapatával! Szeretnétek ti lenni azok?

Akkor jelentkezzetek ezen a linken 2023. április 18. 18 óráig. A jelentkező csapatok közül kisorsolunk kettőt, akik közül ápr. 20-án a helyszínen kő-papír-ollóval "elődöntőben" kiderül, hogy melyikük mérkőzhet meg a Powerpuff csapatával a Trapkvízben!

Ha a csapatod lenyomja Grasát, Szalait és Gyurist a Trapkvízben, akkor a nyereményetek fejenként egy PP2 Merch póló és egy-egy tetszés szerint választott True to Sole sneaker kulcstartó!

Online drop

Ha nem tudtál eljönni az üzletbe, akkor 2023. április 20-én éjféltől rendelheted meg a PP2 merch termékeket a True to Sole webshopból.

Az online rendelésnél is ha pólót és hoodie-t is veszel egyszerre, akkor egy pár TTS zoknit kapsz ajándékba és szintén mindenki csak egy darabot rendelhet minden termékből.

Előző Sneakers & Co, jövünk!
Következő Easter Sale