Ugrás a tartalomra
Nyár végéig vár a True to Sole Pop-Up Outlet!

Nyár végéig vár a True to Sole Pop-Up Outlet!

Gyere el a True to Sole Pop-up Outlet-be és legyen a tied a nyár legjobb fogása!

Régi posta utca 5. szám alatti üzletünket már mindenki jól ismeri, de az utcán vele szemben lévő helyiséget csak azok, akik véletlenül benyitottak hozzánk. Eddig! Ugyanis korábbi raktárunkat és irodánkat egy nagyobb helyre költöztettük innen, így megnyílhat a nyár legnagyobb sneaker és streetwear meglepetése, a True to Sole Pop-up Outlet!


Mi vár a True to Sole Pop-up Outlet-ben?

Ha szeretnél olyan sneakerek között válogatni, amikből az utolsó párakat kifejezetten jó áron kaphatod meg, vagy olyan streetwear cuccokat keresel, amik a márkájukhoz és minőségükhöz képest meglepően alacsony áron vannak, akkor mindenképpen gyere el a Régi posta utca 6-ba!

Ne feledd, ezek sokszor egyedi darabok, így ha valaki más elviszi, akkor már nem lesz belőle több! Több, mint 200 pár Nike, Jordan, Yeezy, New Balance, adidas, Vans, Converse sneaker vár a nyitáskor!

Több száz Travis Scott, Drake, Sp5der, Market, Palace, Yeezy, Nike, KAWS ruhából (pólók, hoodie-k és rövidnadrágok) válogathatsz!

A True to Sole Pop-Up Outlet választékának egy részét online is megrendelheted, itt nézhetsz körül: truetosole.hu/outlet

Kövesd a @truetosole.outlet Instagram profilt, ahol az aktuális készlet mellett meglepetés dropokról is azonnal értesülhetsz!

Nyitvatartás:

2023. június 24. - augusztus 15. - vagy amíg a készlet tart!

Péntek-Szombat 10:00-20:00

Vasárnap 12:00-18:00

Előző Bamba Marha x TTS: DOWNTOWN burger, közös merch póló és meglepetések
Következő Sneakers & Co, jövünk!