Ugrás a tartalomra

Előrendelés

Tetszik, de nincs a méretedben? Adj le előrendelést és beszerezzük!

Ismerkedj meg a True to Sole előrendelési folyamatával, és az oldal alján lévő linkre kattintva add le előrendelési igényedet.

Néhány rövid kérdésre válaszolva add meg a termék adatait, a méretet és az elérhetőségeidet és hogyan szeretnéd átvenni.

Miután megkaptuk az előrendelési igényeidet, öt munkanapon belül egy e-mailt küldünk neked, hogy

  • valószínűleg be tudjuk-e szerezni és várhatóan milyen áron
  • mennyi foglalót és hová szükséges fizetned átutalással. A foglaló összege az előrendelni kívánt termék várható árától függ és 30 000 Ft és 500 000 Ft között lehet.

Előrendelési igényed a foglaló bankszámlánkra történő beérkezésével válik érvényessé.

Minél hamarább (de legkésőbb 30 napon belül) igyekszünk megszerezni a terméket számodra. Amikor megvan a termék, akkor sikeres beszerzési értesítést küldünk nekedHa csak a becsült áron felül tudnánk beszerezni a terméket akkor elfogadhatod a végleges árat vagy visszakapod a foglalódat.

Amikor az előrendelt termék beérkezik raktárunkba, értesítünk a bolti átvétel illetve házhozszállítás részleteiről.

Üzletünkben (1052 Budapest, Régi posta utca 5.) történő átvétel esetén a fennmaradó összeget átvételkor készpénzben vagy bankkártyával tudod rendezni.

Házhozszállítás esetén a fennmaradó összeget készpénzben a futárnál tudod kifizetni.

Kattints ide előrendelési igény leadásához!

 

A True to Sole Előrendelési Feltételeit teljes körűen Általános Szerződési Feltételeink 11. pontjában találod meg.

A legfontosabb tudnivalók és feltételek:

Előrendeléssel beszerzett termékre méretcserét nem tudunk biztosítani.

Az általunk küldött sikeres beszerzési értesítésig indoklás nélkül elállhatsz a előrendelésedtől és visszakapod a befizetett foglaló teljes összegét.

A sikeres beszerzési értesítés (vagy a végleges ár elfogadása) után elállás esetén nem tudjuk a foglalót visszafizetni neked.

Ha letelik a beszerzési vállalási határidő 30 napja, akkor egyeztetünk veled, hogy további 30 napra meghosszabbítsuk-e a beszerzést. Vagy el is állhatsz az előrendeléstől és mi visszafizetjük az foglalót.

Mivel a beszerzést rajtunk kívül álló körülmények befolyásolják, ezért ha sikertelen a beszerzés, akkor az nem részünkre felróható körülménynek minősül, ezért csak a foglaló és nem a foglaló kétszerese jár vissza neked.