True to Sole store at Budapest

Our new, bigger and cooler store was opened on 25 July 2020. in the downtown of Budapest at 5 Régi posta street..

Opening hours:
Monday-Tuesday: 12:00-20:00 • Friday-Saturday: 10:00-20:00 • Sunday: 12:00-18:00


You are either local or visitor to Budapest, if you want to get limited sneakers or streetwear stuff, come and see us.

How to get here

As our store is located in pedestrian zone, we recommend to use public transport. We are just a few minutes walk away from Deák tér subway station, but the "Vigadó tér" stop of tram no. 2 and the bus stops at Ferenciek tere are also very near.

Parking

If you drive, please note that there are only a few street parking places (all to be paid) and the spaces around our store are all reserved to local tenants (everybody else is fined). There are a few parking lots in the vicinity in Aranykéz street and in Piarista street, offering always some vacant spaces.

Mit találsz a True to Sole üzletben?

Yeezy falunkon folyamatosan a Magyarországon legnagyobb, folyamatosan elérhető színállás- és méretválasztékban találhatsz Yeezy 350, Yeezy 500 és 700 sneakereket.

Ezen kívül a legmenőbb Nike és Jordan modellekből is mindig találhatsz valamilyen friss érkezést vagy régóta keresett grált - a limitált vagy collabb modellekből is.

Supreme, Off-White, BAPE, Vlone és UNREAL - ezek csak a legfőbbek a nálunk kapható streetwear ruházati márkák folyamatosan megújuló választékából.

A Sprayground táskák, Crep Protect sneaker tisztító- és ápolószerek, Supreme és Off-White kiegészítők, Murakami és KAWS plüssök és gyűjtői darabok is csak rád várnak!

Rendelj online!

Ha nem fér bele az idődbe, hogy benézz hozzánk, akkor irány a webshopunk! Az üzletünkben elérhető sneakereket, ruhákat és kiegészítőket kényelmesen megrendelheted a hét minden napján 0-24-ig!

A True to Sole sztori

Ismerd meg a True to Sole csapatát és koncepcióját. Ebben az interjúban az alapító, Pótor Attila mesél az új üzlet nyitását is eredményező fejleményekről.