Skip to content
Zephyr x True to Sole Collection

Zephyr x True to Sole Collection

Gyere el április 6-án, szombaton délben a budapesti True to Sole üzletbe és csapj le a Zephyr x True to Sole közös kollekcióban droppoló egyedi Zephyr nadrágokra és a collab merch pólóra, hoodiera!

A nadrágok száma erősen limitált: ha sietsz, akkor tied lehet az alig több mint egy tucat, összetéveszthetetlen Zephyr farmernadrág egyike, és a kétféle színű mintával érkező póló és a hoodie darabszáma is korlátozott.

Minél korábban jössz, annál nagyobb eséllyel jut belőlük! És ez még nem minden: nyereményjátékkal és telefontok workshoppal várunk titeket! További részletek a Facebook eseményben!

A Zephyr sztori

Ismerjétek meg az arcokat a márka mögött! A Zephyr alapítóit Markot és Noelt kérdeztük arról, hogy mi a márka sztorija, különlegessége, honnan inspirálódnak a srácok és hogyan készültek a kollekció egyedi nadrágjai. 

Meséljétek el a Zephyr sztoriját!

A Zephyr márkát ketten csináljuk lassan már két éve és az alapítás óta mindent beleadunk nap mint nap az újabb és újabb darabok létrehozásába. Mind a ketten foglalkozunk a streetwear és wearable art dolgokkal is, de Noel inkább a streetwear pólók, pulcsik és még sok más ruha tervezéséért felel, Mark a wearable art (extrém ruhadarabok és egyéb kiegészítők) felelőse.

Mi az, amitől különleges a Zephyr?

A Zephyr különlegességét a kreatív gondolatok és egyedi kivitelezés adják. Minden, amit csinálunk az teljesen egyedi: mi tervezzük vagy varrjuk. A hétköznapi, streetwear részleg a "casual" darabokból áll például a pólók, pulóverek, a "wearable-art" részlegünkön művészi igénnyel készülnek a szembetűnőbb, jelentősebb ruhák, például az egyedi kabátok, nadrágok telefontokok és gördeszkák. Számos olyan ruhadarab van, melybe több száz óra kemény munkát tettünk bele.

Miért pont a nadrágot választottátok, mint fő terméket?

Az abszolút kedvenc design nálunk a boro, melyet a 19. századi japán stílus inspirált. Ennek a lényege röviden, hogy több anyagot varrunk egybe. Számos boro terméket készítünk, melyek elkészítése 20 órától akár 100 órát is igénybe vehet. Ebből inspirálódtunk, amikor ezt a stílust a nadrágokban alkalmaztuk. Így terveltük ki azt, hogy ahol kibővítjük a nadrágokat trapéz formára, ott legyen alkalmazva a boro stílus. Úgy gondoljuk, hogy ezekkel a nadrágokkal rá tudjuk venni az embereket, hogy szakadjanak el a hétköznapi ruháktól és hordjanak valami újat.

Miből inspirálódtok?

Főképp önmagunkból szerezzük az inspirációt, minden amit csinálunk organikusan jön, az egyik design inspirálja a másikat!

Mi az, amire a legbüszkébbek vagytok? Arra, hogy mindig kitalálunk valami újat és mindig keményen dolgozunk azon, hogy megmutassuk a művészetünket az embereknek.

Fotó: Rácz Ákos

Milyen szerintetek egy fullos outfit?

Mark: Minden az adott körülményektől függ. Én általában mindig hordok legalább egy nem hétköznapi ruhadarabot, legyen az akár kabát, nadrág vagy cipő.

Noel: Egy fullos outfit mindenkinek mást jelent, nehezen lehetne leírni. Számomra az, ha nekem tetszik.

Hogyan készültek a collab kollekcióban droppoló nadrágok?

Ebben a kollekcióban 6-10 órát vett igénybe minden nadrág elkészítése. Kezdésként a nadrágokat teljesen darabokra szedtük, aztán kiszaggattuk a nadrágokat a bejelölt pontokon. Arra mindig figyelünk, hogy csak a függőleges szálait szaggatjuk ki. Minden nadrágra különféle boros anyagot varrunk, melyekkel a nadrág szabásán bővítünk. A nadrág kiszaggatott részeit ezután kijavítjuk egy alatta elhelyezett második anyagréteggel. Végül mindent "visszavarrunk" az eredeti állapotába.

 

Previous article Nyerd meg az AJ4 Military Blue-t budapesti Treasure Hunt játékunkban!
Next article Hellstar has arrived at True to Sole!